Caixa Popular: patrocinador principal del Teatre Olympia

2019-05-06T14:59:48+00:00 6 de maig de 2019|Uncategorized @ca|

Caixa Popular, principal entitat financera valenciana, ha iniciat un programa de mecenatge cultural en el Teatre Olympia, un patrocini per a donar suport a un dels teatres més representatius del panorama cultural valencià.

Gràcies a aquesta col·laboració, el Teatre Olympia, compta amb una nova decoració amb el lema Caixa Popular, A Escena!, que s’integra en els seus diferents espais, com l’entrada, recepció, pati de butaques i accessos a plantes superiors.

Des de Caixa Popular vol generar valor a la societat valència i plasmar la nostra petjada social, amb aquesta intenció hem iniciat la col·laboració amb el Teatre Olympia, un espai icònic de la ciutat amb més de cent anys d’història que és, sens dubte, l’epicentre de la cultura valenciana. 

Des del Teatre Olympia, es mostren molt satisfets amb el patrocini de Caixa Popular, perquè naix de la visió compartida d’aportar valor i benestar des de l’àmbit de la cultura, al global de la societat valenciana.

“La unió d’iniciatives privades com aquesta que vos presentem hui, ens acosta més al model anglosaxó de suport a la cultura, i això ens fa més lliures, perquè no depenem tant del model cultural públic, que en la Comunitat Valenciana suposa gairebé el 90%”, ha comentat per la seua part Enrique Fayos, director del Teatre Olympia.

Aquesta acció, emmarcada en la nova estratègia empresarial de l’entitat, s’estén més enllà de l’àmbit comercial. L’objectiu és construir una sinergia en equilibri entre reputació i integració de totes dues institucions per a créixer conjuntament, aportant el màxim de cadascuna a la ciutadania valenciana.

L’aposta de Caixa Popular pel Olympia es deu al fet que la seua cartellera és molt “variada i de qualitat, de forma anàloga amb la València heterogènia, oberta i plural”.

Deixeu un comentari

X