• Circuito Café Teatro Caixa Popular

Un café, aproximar la cultura i molt d’humor: Circuito Café Teatro Caixa Popular.

2018-05-24T11:40:40+00:00 16 de maig de 2018|Uncategorized @ca|

Si hi ha una ciutat que s’identifica amb la cultura, aquesta és València. I si hi ha alguna cosa que ens agrada especialment del ventall d’iniciatives culturals són les que estan relacionades amb l’humor.

Ens encanta el teatre i fer riure i, per açò, col·laborar amb el Circuito Café Teatro Caixa Popular és una de les nostres activitats favorites a València.

La història del cap i cassal està repleta d’actors i actrius que han desfilat per tot tipus d’escenaris, des de l’Olympia al Principal, no hi ha gran obra que se li resistisca. I és que viure a València és tot un luxe per als amants del teatre.

Circuito Café Teatro Caixa Popular

Una altra forma de gaudir de les arts escèniques la formen els circuits de café teatre. Espectacles en els quals pots passar la vesprada amb uns somriures assegurats i preus molt assequibles.

Tant si vius a València com si véns de visita, podràs assistir a aquestes actuacions que es fan de dimarts a diumenge en diversos locals per tota la ciutat i pobles del voltant. Es tracta d’una iniciativa única, que poques ciutats més gaudeixen i que aproxima la gent a la cultura i a l’humor.

Anar al teatre no significa sempre haver de comprar costoses entrades i acostar-te a les grans sales.

Amb aquesta iniciativa, que porta a València funcionant ja quasi vint anys, podràs gaudir de les actuacions de teatre, a un preu totalment assequible i en el teu barri.

Màgia, Cabaret, Monòlegs… passa una bona estona i riu molt.

Deixeu un comentari

X