5 consells per a les teues compres online d’aquest Nadal.

2018-12-13T16:54:43+01:00 14 de desembre de 2018|Els teus diners, Entorn digital|

Sense cues, sense horaris, sense eixir de casa… comprar en Internet s’ha convertit en un luxe per a qualsevol i en l’època en la qual estem, amb el Nadal molt a la vora, són molts els que opten per aquesta alternativa per a realitzar les seues compres. No obstant açò, comprar en Internet té alguns riscos, i des de Caixa Popular, volem donar-te una sèrie de consells perquè les teues compres siguen el més segures possibles.

  1. Utilitza una xarxa WiFi segura per a realitzar les teues compres. És essencial, ja que si usem una xarxa pública com la qual hi ha en cafeteries o aeroports, no sabem qui pot estar connectat i tenir accés a les nostres dades.
  2. Compra en un lloc segur. Evita punxar en anuncis i visita directament la web de la tenda. Abans, informa’t sobre el lloc i assegura’t que es tracta d’un comerç online de confiança.
  3. Informa’t bé de les condicions abans de fer la compra. Tot el que es refereix a la política de privadesa, la de devolucions, etc. Així sabràs on et fiques i a què t’atens en realitzar la teua compra.
  4. Assegura’t que navegues en connexió segura. Sempre hem de cercar el cadenat en la barra del navegador que ens garantisca que estem en un lloc segur, però més encara quan estem realitzant transaccions i donant les nostres dades bancàries.
  5. Comprova els moviments del teu compte després de fer la compra. D’aquesta forma podràs verificar que tota la transacció s’ha realitzat de forma correcta. Si no fóra així o veus alguna cosa estranya, posa’t en contacte immediatament amb la teua oficina.

Encara tens dubtes per a comprar per Internet?

Caixa Popular posa a la teua disposició la targeta virtual. Només has de recarregar la targeta amb l’import que vols gastar i pagar les teues compres en la xarxa, evitant facilitar el nombre de les teues targetes habituals, amb la tranquil·litat que en cas de pèrdua o robatori, ningú tindrà accés al teu compte corrent.

Es tracta d’una targeta prepagament recarregable, per la qual cosa podràs mantenir-la amb saldo o carregar-la des de Ruralvía en el mateix instant de realitzar la compra que desitges.

I si encara vols més tranquil·litat, aquesta targeta porta associada les següents assegurances totalment gratuïts: assegurança d’accidents, segur de pèrdua d’equipatges, segur de reemborsament de compres, així com un segur de robatori i ús fraudulent.

Demana-la en la teua oficina de Caixa Popular i compra tranquil·lament aquest nadal.

Deixeu un comentari

X