7 Blogs pel consum responsable

2018-07-04T13:09:09+02:00 4 de juliol de 2018|Deixant empremta|

Si hi ha alguna cosa per la qual apostem decididament a Caixa Popular, és pel consum responsable. Consumir forma part de la nostra vida i de la nostra societat, des que ens alcem encenent la llum, o ens desplacem amb vehicle propi o privat o mengem a casa o fora d’ella.

A més de comprar el que necessitem o volem, tots hem de tindre en compte el medi ambient i l’economia. Però entre la falta de costum o la ignorància de determinats aspectes, acabem desatenent la importància de consumir èticament. És per tot açò que des de Caixa Popular volem aconsellar-te set blogs que t’ajudaran a consumir d’una forma més responsable.

Carro de combate

Un lloc de denúncia que pretén conscienciar sobre les desigualtats socials, les males condicions laborals i productes nocius com l’oli de palmell. Es tracta d’una iniciativa que farà que sàpies més sobre allò que consumixes.

Alterconsumismo

Horts urbans, productes sostenibles… en definitiva, una aposta pel canvi des del consum, que la periodista Anna Argemí vol impulsar des d’aquest blog.

La Bolsa Social

El consum responsable s’ha de donar en tots els sectors, i este blog ens ajuda a trobar servicis financers que recolzen un canvi orientat cap a un món millor.

Esturirafi

Moda i turisme es tornen del revés en la forma de consumir-los en este blog. Les seues autores són dues germanes que es van criar en el camp, acostumades a reciclar, intenten impulsar esta forma de vida.

Opcions

I és que, no hi ha millor títol per a recordar-nos que no tot s’ha de fer com ho fem ara, sinó que tenim opcions de consum en tots els sectors. Açò és precisament, el que este blog ens ensenya.

La Ecocosmopolita

Un lloc que ens fa el reciclatge i la lluita pel medi ambient una mica més fàcil. Perquè moltes persones encara no ho fan per desconeixement o mandra, en aquest blog podrem trobar les claus per a acostumar-nos de forma senzilla a cuidar el nostre planeta.

Blog de la Red de Transición

Un altre lloc que lluita pel canvi climàtic i ens dóna les claus per a convertir-nos en ciutadans més responsables des del compromís social.

 

Esperem que aquestes recomanacions et siguen útils de cara a poder millorar els teus hàbits de consum.

 

Deixeu un comentari

X