Acabar amb la fam: la meta de l’ODS2

2021-06-18T17:52:49+02:00 19 de juny de 2021|Deixant empremta, social|

Sobreviure en el món no és una tasca fàcil per a 690 milions de persones arreu del món. L’informe L’estat de la seguretat alimentària i la nutrició en el món, de l’ONU per a l’Alimentació i l’Agricultura, afirma que prop d’un 8,9 per cent de la població mundial no té accés a un plat de menjar, cosa que significa que hem de posar-ho tot de la nostra part per complir l’ODS2: fam zero.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fan referència a les metes que ha preparat l’ONU per al 2030, amb la intenció que cada vegada més ciutadans, institucions i empreses aconseguisquen contribuir al benestar global. D’aquesta manera, serà possible erradicar una gran part de la desnutrició que afecta les persones en els cinc continents.

A través de projectes col·lectius i iniciatives personals, nosaltres podem participar per fer aquest món millor. L’empatia és la clau per a entendre com funciona l’ODS2, tal com t’expliquem en la infografia següent:

 

Si vols contribuir a l’ODS2, només has d’apostar per la planificació en la teua rutina. Comença generant un consum responsable que no malgaste els residus, incorporant la reutilització i el reciclatge al teu dia a dia i consumint productes de proximitat. Veuràs com contribueixes a la millora econòmica de les famílies de la teua terra mentre gaudeixes de plats cent per cent sostenibles i ecològics.

 

 

 

Deixeu un comentari

X