Adéu a la cartera, ara els diners des del mòbil al caixer

2019-07-01T11:27:05+02:00 27 de juny de 2019|Entorn digital|

Quantes vegades hem tornat a casa a la recerca de la carteta? Era impossible eixir sense ella. Ara tampoc eixim sense mòbil, però ara se’ns oblida que en ell també portem la cartera. Quina paradoxa!

Basta portar el nostre telèfon mòbil per a poder traure diners del caixer, sense targeta física, de forma fàcil, ràpida i totalment segura. A més, també tenim la possibilitat d’enviar diners a un familiar o amic i que ho reculla en un caixer, sense haver d’estar nosaltres present. Com? Molt senzill. Si eres client de Caixa Popular o del Grup Caixa Rural, des de Ruralvia tardaràs menys de mig minut a enviar diners al caixer amb el servici DIMO – Diners Mòbils.

Així funciona DIMO – Diners Mòbils

Amb DIMO – Diners Mòbils, pots enviar diners quan vulgues i a qui vulgues, fins i tot a tu mateix, des de Ruralvia, i retirar-ho del caixer sense haver d’utilitzar la targeta. Només has d’introduir l’import (el mínim són 20 euros i el màxim 600€) i el número de telèfon del destinatari.

En aqueix mateix instant, el servici DIMO enviarà un SMS al telèfon del destinatari, amb una clau de sis posicions que haurà d’utilitzar per a retirar l’efectiu en el caixer. Això sí, haurà de ser en un dels caixers on existisca aquesta opció. Pots consultar també en l’app de Ruralvia el caixer més pròxim disponible.

Quan el destinatari retira els diners del caixer, l’ordenant serà informat també. Com? Rebrà un SMS en el seu telèfon mòbil on s’informarà de l’operació.

El servici DIMO – Diners Mòbils és totalment gratuït, tant per al receptor dels diners com per a l’emissor. Senzillesa i rapidesa són dues de les principals característiques del seu funcionament. I, a més, pot utilitzar-se tant des de la web com des del mòbil, accedint en l’operativa DIMO.

 

Ruralvia, la banca digital de Caixa Popular i del Grup Caixa Rural

Si eres client de Caixa Popular i encara no tens en el teu mòbil la seua aplicació, descarrega-te-la! És una app fàcil i intuïtiva. Gràcies a l‘app Ruralvia, podràs revisar l’estat dels teus comptes i els moviments realitzats, fins i tot, triant quins vols vore o filtrant per dates concretes.

En qüestió de minuts i a colp de clic, a través de Ruralvia mòbil podràs:

 

  • Realitzar transferències en qualsevol moment i hora.
  • Traure o enviar diners a través del servici DIMO – Diners Mòbils.
  • Gestionar les teues targetes de crèdit i dèbit.
  • Consultar tots els rebuts, fins i tot, anul·lar el seu pagament directament des de l’app.
  • Consultar l’estat de les teues accions, executar ordres de compra o venda de títols a l’instant.
  • Tindre una comunicació fluida amb la teua entitat bancària sense necessitat de rebre correu postal, a través de la bústia virtual.

 

La seguretat dels nostres clients és una de les nostres prioritats. Ruralvia compta amb els sistemes més avançats de protecció i protocol SSL, per la qual cosa tant la informació que se sol·licita per a identificar al client, com la informació relacionada amb els seus productes financers, viatgen de forma 100% segura.

Portar a Caixa Popular sempre amb tu, disponible 365 dies, les 24 hores del dia, és tan senzill com descarregar-te l’app Ruralvia. Aquesta aplicació està disponible, de forma gratuïta, tant per a Android com per a iOS. No t’ho penses i descarrega-te-la per a començar a gaudir des de ja de tots els seus avantatges!

Deixeu un comentari

X