Estalvia energia en el teu dia a dia gràcies a aquests consells

2021-11-13T11:21:47+01:00 14 de novembre de 2021|ambiental, Deixant empremta, Els teus diners|

L’estalvi d’energia és una de les missions que tenen tots els valencians en diferents èpoques de l’any, a l’estiu per la calor i, ara, a la tardor i l’hivern per les baixades de temperatura. A més, amb l’arribada d’èpoques de més despeses, com ara Nadal i la costa de gener, implica que comencem a ajustar-nos el cinturó com més prompte millor per arribar més preparats a aquests moments. Hui veurem com podem aconseguir que les partides de la casa, com la calefacció, l’aigua o la llum, no suposen un esforç extra a final d’any.

Conéixer bé els nostres hàbits energètics i buscar com millorar-los serà clau per a reduir la despesa que solem registrar. Per exemple, evitar deixar els aparells en mode d’espera o standby quan eixim de casa o programar l’ús dels electrodomèstics com el rentavaixella o la llavadora en trams elèctrics de baix consum. Aquestes rutines poden ajudar-nos a millorar la nostra salut financera.

Aquesta gràfica t’ajudarà a entendre què has de fer per aconseguir un nivell d’estalvi òptim, de manera que tota la teua família entenga per què necessiteu posar-vos les piles per evitar despeses d’última hora que puguen restar al vostre pressupost domèstic.

 

Un bon mètode per a estalviar consisteix a conéixer al detall la nova factura de la llum, que va entrar en vigor l’1 de juny d’enguany. Conéixer els trams vall o de menys despesa et permetrà entendre quan pots programar el rentavaixella o la llavadora perquè el consum siga més baix. D’aquesta manera, i posant en pràctica els trucs que t’hem explicat, aconseguiràs tindre un nivell d’estalvi millor en poc de temps.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X