Així és com pots anul·lar o cancel·lar una transferència amb Ruralvía

2021-01-15T12:46:35+01:00 15 de gener de 2021|Els teus diners|

Les transferències són molt comunes en el nostre dia a dia, siga per a pagar un rebut important per a les nostres finances o que hàgem de tornar diners a un company de la faena. A més de conéixer les diferències entre l’IBAN i el SWIFT, hem de tindre clar què hem de fer per anul·lar o cancel·lar aquest tipus d’operacions.

Quan introdueixes l’IBAN, o el número de compte bancari internacional (en anglés, international bank account number), el que passa és que estàs participant en un procés que permet agilitar les transferències en la zona SEPA i a la Unió Europea. D’altra banda, el SWIFT és un codi que permet identificar el banc beneficiari per permetre les transferències internacionals.

A continuació t’explicarem què has de fer per evitar qualsevol errada o penediment d’última hora quan hages de formalitzar les teues transaccions en Ruralvía, de manera que pugues recuperar els diners sense preocupacions.

 

M’he equivocat, com anul·le o cancel·le la transferència?

Entre els casos en què necessites fer aquesta operació, està el pagament de l’acadèmia d’anglés del xiquet o la necessitat de pagar el rebut d’un familiar en algun procés administratiu. En qualsevol cas, si descobreixes que t’has equivocat a l’hora de posar algun codi o t’ho has pensat millor, aquests són els passos que cal seguir per cancel·lar la teua transferència en Ruralvía.

En primer lloc, utilitzant el teu ordinador portàtil o de taula, entra en Ruralvía. Ara has de prémer en “Transferències” i dins de les transferències nacionals podràs accedir a “Anul·lació”. Al final, només has de seleccionar l’operació a anul·lar associada al teu compte i triar l’opció “Anul·lar”.

També hi ha la possibilitat que necessites anul·lar una transferència en estat pendent de Procés Diferit, a través del servei Consultes – Pendent, on podràs formalitzar totes les operacions que necessites.

És important que tingues clar que les transferències immediates NO es poden cancel·lar o anul·lar. A més, les transferències fetes en un dia hàbil, amb data d’execució el mateix dia, només poden ser anul·lades fins a les 19.00 (hora peninsular) del dia de l’operació.

 

Tota la gamma de transferències amb Ruralvía, en mans dels clients de Caixa Popular

Ruralvía és una banca digital plena d’opcions per als clients de Caixa Popular. Entre moltes altres possibilitats, pots centralitzar els teus rebuts, transferències i ingressos recurrents per no haver de preocupar-te’n. També et permet l’organització de les teues finances per a controlar els teus rebuts, per emissor o per mes. Amb tota aquesta informació, aconsegueixes una visió àmplia de les teues finances per preparar pressupostos ideals per a l’estalvi familiar, i complir els teus objectius i metes d’estalvi a llarg termini.

Els clients de Caixa Popular només han d’accedir al servei de “transferències” de Ruralvía per trobar totes les opcions en un mateix lloc. Entre les operacions nacionals que tens a la teua disposició estan:

 

  • Traspassos entre comptes. La diferència principal entre una transferència i un traspàs és que el segon es produeix entre comptes d’una mateixa entitat, sense importar si pertanyen al mateix propietari o no.
  • Transferències ordinàries a comptes de Caixa Popular o d’altres entitats.
  • Transferències nòmina, que permeten pagar les nòmines dels teus empleats.
  • Anul·lar transferències que has fet el mateix dia.
  • Consultar les transferències. Ací pots saber totes les transferències rebudes, emeses, pendents, anul·lades o no fetes.
  • Donar d’alta o gestionar comptes preferits.

 

Si vols, pots establir una sèrie de transferències periòdiques, indicant la periodicitat de l’enviament de diners, juntament amb l’ordenant i el beneficiari. També pots fer transferències a l’estranger, sempre que tingues a mà les dades de la transferència, el banc beneficiari i el beneficiari.

Necessites fer transferències d’abonament immediat? Ruralvía també et dona aquesta opció, encara que en aquest cas no pots anul·lar-ho. En el cas que tingues un compte en una altra entitat del Grup Caixa Rural, pots traspassar l’efectiu perquè hi aparega.

Ruralvía està ací perquè pugues fer qualsevol transferència que imagines, just quan ho necessites. Si vols més informació sobre les transferències i els traspassos de Caixa Popular, no dubtes a telefonar al número 913 346 780  de dilluns a dissabte en horari de 8.00 a 22.00 hores.

Deixeu un comentari

X