• Mujeres influyentes Comunidad Valenciana

Així és l’ODS 5: igualtat de gènere, una oportunitat per a la igualtat social

2021-09-28T14:20:04+02:00 28 de setembre de 2021|Deixant empremta, social|

Ser responsables i prendre consciència de les desigualtats socials és un dels primers passos que podem fer com a ciutadans per corregir els problemes que tenim en el dia a dia. L’ODS 5 pretén que comencem a treballar des de zero per assegurar que els homes i les dones tinguen les mateixes oportunitats.

 

En l’àmbit laboral, en la política, a casa… La distribució de les tasques i les responsabilitats ha de donar-se en tots els àmbits, sobretot, com indiquen les Nacions Unides, “per construir un món pacífic, pròsper i sostenible”.

 

En Caixa Popular ens hem proposat ajudar a transmetre els Objectius de Desenvolupament Sostenible entre la població de la Comunitat Valenciana. Hui t’ensenyem en què consisteix aquest Objectiu de Desenvolupament Sostenible tan important, que pretén aconseguir la col·laboració d’institucions, empreses i ciutadans perquè tots tinguem les mateixes funcions en tots els àmbits de la nostra vida.

 

 

El lideratge polític i la violència entre parelles són dues metes a treballar, però l’ODS 5 també pretén aconseguir que la salut sexual i reproductiva siga un bé universal, així com millorar l’accés de la tecnologia de la informació i comunicació per formar les dones; o promoure lleis que treballen per la igualtat de gènere efectiva a tot arreu del globus.

 

Si ens posem en marxa, entre tots podrem complir l’ODS 5 i aconseguir que la igualtat de gènere siga absoluta.

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X