Ajorna el pagament de les teues compres en Ruralvía: prepara una tornada al col·le més lleugera

2021-08-26T09:33:59+02:00 26 d'agost de 2021|Els teus diners|

A l’estiu se suporten més despeses, ja no sols per les vacances i els desplaçaments, sinó perquè comencem a preparar la tornada al col·le, per exemple, i això suposa un desemborsament econòmic important també. Altres, en canvi, decideixen canviar de cotxe a final d’any, o simplement fer alguna aportació extraordinària al seu pla de pensions pensant en l’IRPF de l’any pròxim.

Tindre la possibilitat d’afrontar aquestes metes financeres t’exigeix tindre una capacitat financera determinada i disposar d’un control dels teus ingressos i despeses exhaustiu. Per fer-ho, la possibilitat d’ajornar el pagament de les compres en còmodes quotes, sempre que la quantitat siga com a mínim de 90 euros, és un avantatge que gaudeixen els clients de Caixa Popular en Ruralvía, el seu servei de banca digital.

L’ajornament de compres de Ruralvía et permet mantindre sota control tots i cadascun dels teus pagaments, perquè pugues decidir en quin termini vols abordar-los. És tan fàcil, només necessites tindre una targeta de crèdit i completar una sèrie de passos que t’ensenyem en aquesta infografia:

 

 

Ruralvía, el servei de banca digital de Caixa Popular, ofereix solucions senzilles i segures per a millorar la salut financera dels nostres clients. Un bon exemple, a més de l’ajornament de pagaments, és l’eina Les meues Finances, disponible per a tots els clients dins de la seua banca digital.

En Les meues Finances, el client troba les seues despeses i ingressos categoritzats, i té la llibertat d’editar les categories o fins i tot crear-ne de noves. A més, dins d’aquesta solució digital, el client de Caixa Popular pot programar metes d’estalvi automàtiques.

 

 

Deixeu un comentari

X