• Invertir los ahorros

Alternatives per a invertir els estalvis: aportacions periòdiques en fons d’inversió

2020-09-21T14:50:23+02:00 19 de setembre de 2020|Els teus diners|

Tindre diners estalviats i no necessitar disposar-ne a curt termini és una situació propícia per a plantejar-se invertir en fons d’inversió. Des de Caixa Popular et volem parlar de la fórmula d’inversió periòdica que tenim disponible per a tots els clients gràcies a Gescooperatiu, la Societat Gestora d’Institucions d’Inversió Col·lectiva del Grup de Caixes Rurals.

Com puc triar un fons d’inversió per a destinar-hi el meu capital?

El primer pas és triar un fons d’inversió o un altre. En aquest punt, és clau tindre clar quin és el teu perfil d’inversor, els riscos que estàs disposat a assumir i el temps que pots destinar a la inversió perquè no necessitaràs els diners.

Des de Caixa Popular ens preocupem perquè els nostres clients estiguen ben informats i, per això, volem remarcar que el capital de qualsevol fons d’inversió, siga com siga la política d’inversió, sempre està subjecte a les fluctuacions dels mercats. Per tant, es poden obtindre rendiments positius, però, també, pèrdues. I en cap cas és possible assegurar la recuperació del capital inicial invertit.

Aportacions periòdiques: quins avantatges tenen?

Gescooperatiu, la Societat Gestora d’Institucions d’Inversió Col·lectiva del Grup de Caixes Rurals, ha posat en marxa una modalitat d’inversió en fons a través d’aportacions periòdiques, que presenta diferents avantatges i oportunitats per als clients de Caixa Popular.

  1. La fórmula d’inversió a través d’aportacions periòdiques és automàtica. El client només ha de configurar una vegada l’aportació i la periodicitat, i es farà puntualment sobre la base de les seues preferències.
  2. Les inversions són accessibles per a tota mena d’inversors, ja que s’hi poden fer aportacions des de 30€ al mes.
  3. Són un producte totalment flexible, el client decideix quin és el moment més adequat per a fer-hiles aportacions o els reemborsaments, que podran ser totals o parcials.
  4. S’ofereix una varietat de fonsben àmpliaper a inversors de diferents perfils en funció del risc disposat a assumir.
  5. La inversió en fons té un règim fiscal favorable,perquè es permet planificar el pagament de l’impost durant l’any fiscal que siga més adequat per a l’inversor. És important saber que un inversor en fons d’inversió no tributa en IRPF fins que no reemborsa.

A més, si estàs pensant la possibilitat d’invertir en fons a través d’aquesta fórmula automàtica, tens l’opció d’utilitzar de manera gratuïta el simulador creat per Gescooperatiu per a conéixer les opcions i les possibles rendibilitats estimades del capital.

Deixeu un comentari

X