Amb Caixa Popular, controla en línia les operacions internacionals del teu negoci

2019-09-09T16:38:20+02:00 11 de setembre de 2019|Els teus diners|

Quan tens un negoci que treballa amb altres països, és inevitable patir els canvis horaris, festivitats diferents i, a més, serà imprescindible tindre un control exhaustiu de totes les operacions que executes per evitar problemes.

En Caixa Popular, com totes les entitats del Grupo Caja Rural, hem posat a la disposició dels nostres clients empresaris una sèrie de serveis digitals que els facilitaren, molt, la gestió del seu negoci en comerç exterior. Tot a través de la nostra banca digital, Ruralvía.

 

Els avantatges de Ruralvía per a comerç exterior

Qualsevol empresari que utilitze Ruralvía ho sap: podrà accedir i revisar l’estat de les seues operacions internacionals en qualsevol moment. Resumirem les principals operacions de comerç exterior que utilitzen més les empreses i, en cas de tindre alguna necessitat concreta, vos recordem que estarem encantats d’atendre-vos de manera personalitzada en les nostres oficines.

 

Transferències internacionals

Des de Ruralvía, l’empresa tindrà disponible l’opció de fer transferències al país que vulga. Per descomptat, si és una operació periòdica, és més útil registrar-la en ‘Comptes Preferits’ i poder reutilitzar les dades quan calga, i així no haver d’estar introduint totes les dades, manualment, cada vegada que s’haja d’executar la transferència. Aconseguiràs optimitzar temps i evitar errors humans.

 

Operar amb divises

Ruralvía et facilita l’operació de comprar o vendre divises i traspassar saldos d’un compte a un altre de manera senzilla. La informació actualitzada és vital per a aquest tipus de negoci, amb moneda estrangera, i per a oferir un servei de màxima qualitat, en Ruralvía es pot consultar els tipus de canvi fixats com a resultat del tancament dels mercats diaris (Fixing) o la cotització de les divises en temps real (Spot).

 

Finançament d’importacions i exportacions

En Ruralvía, les empreses que treballen amb Caixa Popular o una altra entitat del Grupo Caja Rural, tindran la possibilitat de fer un seguiment dels pagaments finançats, consultar la situació de la seua línia o l’històric de totes les operacions entre les dates que seleccionen.

A més, podran revisar en el seu compte online, des del mòbil si tenen l’aplicació de Ruralvía descarregada, fins i tot les dates dels seus pròxims venciments, els cobraments anticipats al detall i les factures pendents. Gràcies a aquest tipus de serveis, els clients de Ruralvía poden controlar la seua tresoreria amb més eficàcia

 

Crèdits documentaris: exportació i importació

Caixa Popular, a través de Ruralvía , avisa les seues empreses de la recepció dels seus crèdits documentaris, a través d’SMS, correu electrònic o notificació automàtica (push) al seu telèfon mòbil. D’aquesta manera, podrà accedir a Ruralvía  i visualitzar els documents i la informació rellevant, els terminis d’expiració, i podrà transmetre instruccions sobre l’enviament de documents o sol·licitar la bestreta de l’exportació. A més serà senzill consultar les presentacions cobrades, les finançades, els pendents i planificar correctament els moviments de tresoreria.

A més, pel que fa als crèdits documentaris d’importació, des de l’inici l’empresa té tot el procés detallat en Ruralvía i pot sol·licitar la generació d’un esborrany previ a l’emissió definitiva del crèdit i evitar així modificacions posteriors.

Els especialistes de Caixa Popular estaran supervisant tota l’operació i es mantindrà informada l’empresa de qualsevol informació rellevant, presentacions de documents, evolució dels processos o necessitat d’autorització del client per a continuar amb un procés.

 

Remeses d’importació i exportació

En Ruralvía, les empreses accedeixen i troben de manera ràpida i intuïtiva tota la informació relativa a les remeses a càrrec seu. En Ruralvía podran consultar tots els documents rebuts i transmetre instruccions de pagament o devolució. Les empreses que treballen amb Caixa Popular, a través de Ruralvía també es beneficien del servei d’alertes per a estar al corrent de qualsevol canvi de situació sobre les seues remeses.

 

Deixeu un comentari

X