Analitza tu mateix si estalvies prou

2019-12-12T13:45:14+01:00 27 d'octubre de 2019|Al teu costat, Els teus diners|

Hi ha dos mesos claus que marquen els nostres bons propòsits de vida: el gener, amb l’entrada de l’any, i l’octubre, amb la tornada a la rutina després de les vacances. Si tot just ara t’has adonat que no estalvies prou, és el moment de tornar a revisar la llista de ‘tasques pendents’. Comença a estalviar de debò ara mateix!

Aprimar-se, deixar de fumar o estalviar són les metes principals dels espanyols. En el cas de l’estalvi, ho intentem una vegada i una altra, però, moltes vegades, trobem a faltar disposar d’algunes pautes que ens ajuden i guien a assolir el nostre propòsit. Fins i tot que ens diguen si anem pel bon camí o no.

Des de Caixa Popular ens hem proposat ajudar-te. Fes una ullada al vídeo següent i trau les teues pròpies conclusions.

 

 

En Caixa Popular, a més, t’oferim una Assegurança d’Estalvi específic perquè siga més senzill assolir les teues metes. Però, a més, si t’interessa que analitzem la teua capacitat financera i t’expliquem en persona totes les eines i els productes d’estalvi disponibles, en Caixa Popular pots sol·licitar-ne un assessorament personalitzat. Cerca la teua oficina i consulta’ns-ho!

Deixeu un comentari

X