Aportar als objectius de desenvolupament sostenible és molt fàcil. Vols saber com fer-ho?

2021-01-12T08:27:36+01:00 12 de gener de 2021|ambiental|

Al món hi ha prop de huit mil milions de persones, que naixen i creixen en cadascun dels continents. Si cadascuna actuara de manera correcta, tenint empatia pels altres i protegint el medi ambient, no caldrien els objectius de desenvolupament sostenible.

Els ODS de les Nacions Unides van aparéixer el 2015, quan aquest organisme internacional va decidir que l’acció de les persones havia d’encaminar-se a millorar el món. D’aquesta manera, tenim fins al 2030 per posar-nos a la faena i començar a preocupar-nos, com a govern i ciutadans, per deixar un futur millor als nostres fills.

 En total, es van triar 17 objectius. Complir-los és tan fàcil com pensar si estem fent xicotets actes per aconseguir un consum responsable o si estem reciclant de la manera correcta, però no és prou. Aquests deu consells t’ajudaran en la tasca.

 

 

Cadascú de nosaltres té la possibilitat de fer petits gestos per cuidar el medi ambient i respectar la vida dels altres. És tan fàcil com utilitzar un cotxe elèctric en compte d’un de contaminant per a anar a la faena, o fins i tot estalviar en calefacció quan arribem a casa.

Ara que ja tens les bases, pots començar a plantejar els teus propis hàbits per complir els objectius de desenvolupament sostenible. Separa’n cadascun en una llista i proposa als teus fills una sèrie de jocs perquè, entre tots, poseu el vostre granet d’arena pel bé del planeta i de les persones.

Deixeu un comentari

X