• COMERÇ LOCAL

Aposta pel comerç local, com fan Caixa Popular i els seus clients

2021-05-14T14:12:35+02:00 14 de maig de 2021|Al teu costat, Deixant empremta, econòmica|

A l’hora de triar els aliments que consumim, moltes vegades ens decantem pels que procedeixen del nostre entorn, des de les botigues de barri fins als mercats ambulants de la plaça. Això no sols beneficia la nostra butxaca, sinó que també ens acosta aliments frescos, sans i sostenibles mentre impulsem el comerç local.

 

Aquesta és la tasca de Caixa Popular i els seus clients, que opten per aquesta forma de consum per fomentar la riquesa dels productes de la terra. Hi ha molts motius per a donar suport al comerç local, com el suport econòmic que es genera per a les petites i mitjanes empreses o la possibilitat de fer créixer negocis menuts que es localitzen en el medi rural.

 

Hui t’ensenyarem per què hauries d’anar al comerç local, entre altres raons, perquè tens accés a molts productes i serveis nous que no estan a la teua disposició en les grans superfícies. En aquest vídeo tens tota la informació per a començar a prendre decisions conscients i intel·ligents en el teu dia a dia:

 

 

 

Què t’ha semblat? Quan consumeixes en el comerç local estàs contribuint als Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) de les Nacions Unides, que pretenen aconseguir un món més igualitari i sostenible per a l’any 2030. A la teua mà està fer costat als comerços canviant els teus hàbits per afavorir la compra d’aliments sans que et permeten estalviar amb vista a final de mes.

Deixeu un comentari

X