Aposta per una comunicació ecològica amb Caixa Popular

2020-02-07T13:44:10+01:00 7 de febrer de 2020|ambiental, Deixant empremta|

En Caixa Popular tractem d’acostar mesures sostenibles als nostres clients per a impulsar, entre tots, iniciatives que ajuden a crear hàbits més ecològics. Per exemple, apostem per reduir l’ús del paper en les nostres comunicacions amb els clients.

És important saber que, per a produir un quilo de paper, s’emeten a l’atmosfera 3,3 quilos de diòxid de carboni i, si és paper reciclat, s’hi emeten 1,8 quilos de CO₂. A Espanya, hui dia, s’arriba a consumir una mitjana de 160 quilos de paper per persona cada any.

Opcions per als clients de Caixa Popular

Caixa Popular confia que tot el paper que estalviem en les nostres comunicacions amb els clients comporta menys agressió al medi ambient. Per això hem creat dues alternatives de comunicacions ecològiques:

  • Bústia virtual per a rebre les comunicacions de Caixa Popular en la carpeta de bústia en Ruralvía, el nostre servei de banca digital.
  • Servei Infomail per a rebre les comunicacions de Caixa Popular en el correu electrònic que indique el client.

 

Com s’activa la bústia virtual o l’Infomail?

Si ets client de Caixa Popular, podràs accedir a Ruralvía amb les teues claus d’accés; hi trobaràs una pestanya anomenada “Correspondència”. Ací veuràs que pots donar d’alta la teua bústia virtual o l’Informail, on tindràs la possibilitat d’incloure el correu electrònic en què vols rebre les nostres comunicacions.

A més, per als clients que tenen diferents comptes, també hi ha la possibilitat de triar “gestió de correspondència” i definir, per a cada compte, el canal preferit per a rebre les comunicacions.

Avantatges de les comunicacions sostenibles amb Caixa Popular

Rebràs tots els comunicats bancaris abans, siga en la bústia virtual o en el teu correu electrònic. En tots dos casos, abans que per correu postal. D’altra banda, gaudiràs de la màxima confidencialitat, igualment que en paper, ja que només tu podràs accedir a la teua correspondència bancària, atés que, per a accedir al teu correu electrònic o a Ruralvía, hauràs d’incloure-hi les teues claus d’accés privades.

A més, hi ha la comoditat de poder repassar totes les comunicacions amb la teua entitat i poder imprimir només els documents que necessites. D’aquesta manera, a més, no acumularàs paper.  

Tindràs tota la informació disponible sempre i en qualsevol moment. Consulta la correspondència a qualsevol hora del dia, sense horaris i des de qualsevol lloc.

Els documents que t’enviem a la bústia o al correu tindran la mateixa validesa jurídica que la documentació que reps per correu postal.

Aquest tipus d’accions, per senzilles que semblen, són efectives per a ajudar a impulsar la sostenibilitat i reduir, en aquest cas, l’ús del paper. T’hi apuntes?

 

Deixeu un comentari

X