APRÉN A ACTIVAR LA TEUA CLAU BIZUM PER PAGAR LES TEUES COMPRES EN LÍNIA

2021-12-15T16:16:03+01:00 15 de desembre de 2021|Entorn digital|

Des que el 2020 va esclatar la crisi del coronavirus, la tecnologia s’ha obert camí en les nostres vides a una velocitat rècord. No solament la joventut s’ha animat a fer compres en línia sovint, sinó que molts altres segments de la població, abans reticents, han aprés a conviure amb l’entorn digital. La banca ha evolucionat i hem normalitzat alguns avanços que no ens haguérem pogut imaginar fa dos anys. El pagament per Bizum és ja una cosa habitual, de manera que hui volem dedicar-li una infografia: en què consisteix aquest procediment?

Bizum és un mètode de pagament segur que permet sol·licitar, enviar o rebre diners en qüestió de minuts. Únicament es necessita el número de telèfon de l’altre usuari de Bizum, amb la qual cosa simplifica l’acció de saldar comptes entre amics, companys de la faena o fins i tot negocis.

Per a accedir a aquest servei digital necessites donar-t’hi d’alta, cosa que és possible a través de l’aplicació Ruralvia Pay. Accedeix amb les teues claus de sempre i registra’t en Bizum per fer transaccions immediates. És summament intuïtiu, no et costarà gens acostumar-te a la rapidesa de pagament!

En cas de dubte, pots consultar la nostra pàgina web o visitar qualsevol de les sucursals de Caixa Popular. Estarem encantats d’atendre’t.

 

 

 

Deixeu un comentari

X