• Cuentas ruralvía móvil Caixa Popular

Aprén a gestionar els teus comptes de Caixa Popular des de Ruralvía mòbil

2021-11-15T10:56:26+01:00 19 de novembre de 2021|Els teus diners, Entorn digital|

Si estàs acostumat a fer operacions bancàries, com ara transferències, traspassos o enviaments de diners als teus amics amb Bizum, de segur que ja deus conéixer la utilitat dels serveis de banca digital des del mòbil. En el nostre cas vos volem parlar hui de Ruralvía mòbil, la nostra app per a operar amb els teus comptes en Caixa Popular.

 

És veritat que en aquesta època de l’any hi ha clients que ja fa mesos que destinen uns diners a un compte d’estalvis, perquè d’aquesta manera els resulta més senzill organitzar la seua economia familiar i afrontar etapes de l’any com la tornada al col·le dels xiquets o Nadal amb més alleujament econòmic.

 

L’app de Ruralvía, servei de banca digital que utilitzen els clients de Caixa Popular, t’ofereix l’opció de gestionar tots els teus comptes des del mòbil amb seguretat, gràcies al factor de doble autenticació i els sistemes biomètrics per a confirmar la teua identitat a través de la teua empremta dactilar o el reconeixement facial. Però, des de Ruralvía mòbil, a més, també duràs a terme transaccions útils com l’ajornament del pagament de les teues compres, i fins i tot el pagament de rebuts o impostos.

 

Hui t’expliquem com pots traure el màxim profit dels teus comptes dins de Ruralvía, a través d’un procés ràpid i dinàmic que et permetrà cuidar la salut financera de la teua família davant l’arribada de la tardor. T’animes a descobrir tots els seus beneficis?

 

Aquestes són les operacions que pots fer en el teu compte de Caixa Popular

 

Coneix els principals avantatges de tindre els teus comptes bancaris en Caixa Popular i utilitzar Ruralvía, siga des d’un ordinador o des de l’app Ruralvía mòbil. Accedeix, sempre que vulgues i ho necessites, a consultar els teus ingressos i despeses; i fins i tot per fer pagaments mensuals importants, com les factures de gas, aigua o electricitat. Els clients de Caixa Popular disposen de totes les eines necessàries per a gaudir de la seua independència financera, per a decidir quants diners volen tindre o gastar, on i quan vulguen.

 

En primer lloc, si eres client de Caixa Popular, pots consultar el saldo dels teus comptes per saber quant pots gastar en el que queda de mes. Si has de posar una part dels teus ingressos per comprar un portàtil al teu fill, o per emportar-te un rentavaixella per a fer-te la vida més fàcil, només has de consultar cadascuna de les teues despeses per posar-ho tot en ordre sempre que ho necessites.

 

En segon lloc, pots controlar i conéixer els últims moviments que has tingut, desglossats per partides de manera detallada, per saber en què se’t n’han anat els diners a través de les teues targetes de crèdit o de dèbit. D’aquesta manera podràs saber les transaccions que estan pendents de resolució, i anticipar les possibles pèrdues que podries tindre derivades de les despeses formiga que has mantingut al llarg de l’any.

 

En tercer lloc, pots filtrar tots els moviments entre dues dates concretes. Acosta’t a l’històric de moviments, per exemple, entre l’1 de juny de 2021 i el 30 d’agost de 2021, per saber de prop les teues despeses i prendre bones decisions econòmiques amb vista al futur. La conseqüència és que podràs adquirir bons hàbits d’estalvi sostenible perquè les teues pròximes vacances no acaben passant factura a la teua realitat econòmica.

 

Finalment, podràs descarregar els detalls dels teus rebuts, organitzar-los de manera automàtica i fins i tot domiciliar-los perquè no hages de preocupar-te’n en el que queda d’any. A més, podràs tornar-los immediatament, descobrint els detalls sobre el nom de l’emissor, la quantitat o la data en què s’ha ordenat el pagament, perquè pugues anticipar qualsevol inconvenient i reforçar encara més la teua economia domèstica.

 

Veritat que t’agraden tots aquests avantatges? Operar amb Ruralvía mòbil està ple de beneficis, com la possibilitat de tindre comptes intel·ligents que et permeten conéixer de prop les teues partides en tot moment, però també t’ajuden a fer operacions a través d’una app còmoda, segura i instantània.

 

 

Converteix-te en client de Caixa Popular i gaudeix dels seus serveis amb llibertat

 

Si vols començar a operar amb una entitat financera com Caixa Popular, en què els seus clients gaudeixen de productes i serveis adaptats a les seues necessitats, ho tens molt fàcil. Fes-te’n client hui mateix! Només has de començar descarregant-te l’app Ruralvía mòbil, de manera gratuïta, en Google Play o en l’Apple Store, cosa que pots fer des del sofà de casa o des de la teua pròpia oficina, per accedir a desenes de funcionalitats que et permetran controlar tots els teus moviments des del principi.

 

Després, només has de continuar un procés molt fàcil, que passa per prémer el botó “Fes-te’n client” una vegada òbrigues l’app, i seguir els passos que t’ensenyem a continuació:

  1. Tria Caixa Popular com l’entitat de què vols fer-te client.
  2. Completa la informació que et demanem a través d’un formulari.
  3. Serà important que tingues el DNI a mà per poder enviar-lo en el moment.
  4. A través d’una videotelefonada, podrem confirmar la teua identitat.
  5. Ara només has de signar els documents en línia per acabar amb l’operació.

Què et sembla? Si tens problemes amb l’app, o t’estimes més anar directament a una oficina, també pots optar per la via tradicional. Un professional de l’entitat t’ajudarà a convertir-te en client només en uns minuts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X