Aquests són els avantatges dels plans de pensions

2019-12-12T13:13:50+01:00 25 de novembre de 2019|Al teu costat|

La població va canviant. Estem davant d’un descens ben important de la natalitat i d’un augment de l’esperança de vida, que comporta una població cada vegada més envellida. Una de les conseqüències més visibles és el desequilibri en el sistema públic de pensions. És possible, segons vaticinen els experts, que arribe un dia en què hi haja més beneficiaris que contribuents. Per a tractar de mantindre la nostra qualitat de vida quan ens jubilem, podem optar per un pla de pensions.

Els plans de pensions són productes d’estalvi a llarg termini dissenyats, especialment, per a complementar la pensió de jubilació. És a dir, són complementaris a les pensions de la Seguretat Social.

En el vídeo següent, t’expliquem quins són els avantatges de tindre un pla de pensions.

 

 

Coneixies tot el que et pot oferir aquest producte? Com veus, facilita l’estalvi i té beneficis fiscals ben importants. Si en aquests moments et planteges contractar un pla de pensions, en Caixa Popular et podem ajudar! A través dels plans de pensions de Seguros RGA, sigues de la generació que sigues, t’oferim un pla de pensions personalitzat, adaptat a les teues necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem encantats.

Deixeu un comentari

X