Avantatges del rènting de cotxes per a particulars, empreses i autònoms

2019-09-30T13:48:08+02:00 24 de setembre de 2019|Al teu costat, Els teus diners|

El rènting de cotxes és una modalitat per al lloguer d’automòbils a llarg termini que està en plena expansió al nostre país. Representa ja el 20,20 per cent del total de compravenda de cotxes, i ha augmentat més d’un 9 per cent durant el primer semestre respecte de l’any 2018.

Es tracta d’una alternativa real a la compra de vehicles a Espanya gràcies als avantatges que ofereix tant a pimes, com a particulars i autònoms.

Alguns dels avantatges del rènting són poder salvar les restriccions del dièsel, la possibilitat d’adequar la flota de vehicles a les dimensions del negoci o els avantatges fiscals, que inclouen deduccions aplicables en la tributació.

Possibilitats en Caixa Popular

Si ets client de Caixa Popular, pots sol·licitar el servei Rural Rènting. Una manera d’arrendar béns mobles, no solament vehicles, a mitjà o llarg termini, mitjançant un acord en què el client es converteix en arrendatari pagant una renda fixa mensual al llarg d’un termini de temps determinat, durant el qual el servei de Rural Rènting cedeix l’ús del bé moble acordat juntament amb altres prestacions, com ara assegurances, manteniment…

Deixeu un comentari

X