• usuària veient ofertes en un comerç en línia

Bizum, un mètode de pagament ràpid i segur, també per a pagar en comerços en línia

2021-02-08T10:32:24+01:00 8 de febrer de 2021|Entorn digital|

Imagina que oblides la cartera a casa i estàs en un dinar amb els amics; la reacció seria demanar a un d’ells que et deixe els diners i tornar-li’ls més tard. Després passen els dies i amb l’enrenou del dia a dia potser oblides tornar-li’ls.

 

No saps com procedir? Bizum és la resposta.

Un dels avantatges principals d’aquesta eina digital és que pots tornar els diners en el moment a través del seu número de mòbil, sense necessitat de targetes ni números de compte. A més, ara també pots utilitzar Bizum per fer els teus pagaments en comerços electrònics en qüestió de segons.

D’aquesta manera, podràs comprar en línia de forma més còmoda i ràpida sense necessitat d’introduir les dades de la targeta i de manera totalment segura. Anima’t i descobreix com pots comprar amb Bizum i Ruralvía Pay, l’app de pagament mòbil que Caixa Popular posa a la teua disposició per a qualsevol moment del dia.

 

Comprar amb Bizum en comerços en línia, més fàcil que mai amb aquests passos

Els comerços electrònics poden afegir Bizum com a forma de pagament en el seu web comercial, per oferir als seus usuaris una experiència de compra còmoda i personalitzada. Entre els avantatges principals d’aquest forma de pagament estaria la gran taxa de fidelització de clients, ja que el procés s’agilita, juntament amb el seguiment continu de les operacions que es cobren a través d’aquesta eina digital.

Vols saber com pots utilitzar Bizum per a pagar les teues compres en línia? Els passos són molt senzills, i només necessites tindre descarregada l’app Ruralvía Pay, que pots trobar en Google Play o en l’App Store. A més, també pots utilitzar altres mitjans de pagament adaptats a tu, com Google Pay, Samsung Pay o Apple Pay.

  1. Primer de tot has d’obtindre la clau Bizum. Per fer-ho, has d’accedir a ajustos > ajustos bizum > clau bizum. En aquest apartat pots activar-la, però també demanar-ne una de nova o modificar la que ja tens, en el cas que l’hages extraviada.
  2. Ara has d’anar al teu carro de la compra amb els productes del comerç electrònic i triar Bizum com a mètode de pagament. Això sí, verifica que la pàgina web és correcta i que no hi ha indicis de ciberdelictes que puguen desbaratar la teua experiència d’usuari.
  3. El tercer pas consisteix a posar el teu número de telèfon i la clau Bizum, juntament amb l’SMS que rebràs en el mòbil, per acabar l’operació amb èxit. Assegura’t que reps un correu electrònic o una comunicació específica amb la factura perquè tot estiga bé.

El procés és molt fàcil i senzill, veritat? L’avantatge de Bizum és que pots utilitzar-ho per a moltes altres operacions, com fer una donació a una ONG. Primer de tot hauries d’indicar el nom del beneficiari, indicar l’ONG amb què vols col·laborar en la llista i incloure la quantitat a donar per fer-ho amb garanties.

 

El Bizum europeu, una solució de pagaments paneuropea per als usuaris

Una de les grans aspiracions amb vista al futur consisteix en la creació d’un Bizum europeu basat en un model implantat per cooperatives de crèdit entre les quals està Caixa Popular. La iniciativa, d’EPI Interim Company, pretén implantar l’european payments initiative (EPI), que ja té el suport de bancs en altres països com Polònia o Finlàndia.

La idea consisteix a oferir als usuaris una solució de pagaments paneuropea unificada i innovadora, que puga oferir una targeta per a consumidors i comerciants a tot Europa, un moneder digital i pagaments “P2P” o “xarxa d’igual a igual”.

Abans que aquest Bizum europeu arribe a produir-se, podem beneficiar-nos de tota la utilitat que ens ofereix el Bizum actual per fer pagaments mòbils i saldar deutes amb amics o familiars. Utilitza’l amb Ruralvía Pay i veuràs que la teua vida és molt més fàcil a partir d’ara.

Eres propietari d’una botiga en línia, has arribat fins ací i vols saber com pots afegir Bizum als teus mètode de pagament. Continua llegint que t’expliquem breument com fer-ho:

 

Què has de fer per a incloure en la teua botiga en línia Bizum com a mètode de pagament?

Segueix aquests passos ben senzills:

  1. Activa el servei Bizum: contacta amb nosaltres de manera presencial, per correu o per telèfon per sol·licitar l’activació del servei en el TPV virtual del teu comerç.
  2. Actualitza web i inclou Bizum entre les opcions de pagament per als teus clients en la teua botiga en línia. Des de Caixa Popular et facilitarem una guia perquè el procés et resulte més simple.
  3. Comunica-ho als teus clients: promociona entre els teus clients el teu nou servei a través d’SMS, Whatsapp o correu electrònic. Que tothom ho sàpia!

A més, et recomanem formar part de la comunitat de comerços que ofereixen Bizum com a mètode de pagament, emplenant el formulari per a figurar en la llista d’empreses que tenen disponible aquest pagament.

Si necessites més informació sobre Bizum per a botigues en línia, et recomanem que lliges l’article complet.

A més et convidem a conéixer aquestes altres funcionalitats de Bizum:

Com realitzar una donació a través de Bizum?

Salda deutes amb Bizum de manera fàcil, ràpida i segura

Infografia sobre l'ús de Bizum

Deixeu un comentari

X