Quan ajudar no et costa res.

2018-05-24T11:51:35+02:00 25 d'abril de 2018|Deixant empremta|

La solidaritat està en l’ADN de Caixa Popular. És un dels nostres valors destacats, i un dels principals vincles emocionals amb els nostres clients que entenen que el compromís per a millorar la vida de les persones és un gran valor afegit si s’aconsegueix a través dels seus estalvis i dipòsits.

La majoria d’entitats socials i solidàries precisen l’ajuda altruista de persones que col·laboren
desinteressadament.  I nosaltres volem ser facilitadors.

Estalvi Solidari és una línia creada per Caixa Popular amb l’objectiu d’ajudar a moltes persones a través del Fons Solidari. Un Fons on Caixa Popular aporta anualment el 0,7% del saldo mitjà anual d’aquest tipus de comptes.

Amb els diners recaptats es financen alguns dels projectes socials de les quasi 100 entitats que conformen la Coordinadora Valenciana d’Organitzacions No Governamentals, CVONGD, així com la Campanya de Pobresa Zero.

L’objectiu de la CVONGD és el de potenciar, entre les entitats que la conformen, servicis i activitats, espais de treball de formació, reflexió i debat.  A la vegada que, promoure la solidaritat i impulsa el coneixement i la implicació de la societat valenciana en matèria de Cooperació Internacional al Desenvolupament.

Totes les organitzacions que s’integren en la CVONGD tenen la seu seu en la Comunitat Valenciana.

Una forma forma sencilla d’ajudar a la societat amb el teu estalvi, quasi més gratificant que els diners que et puga rentar.

 

Deixeu un comentari

X