Caixa Popular amb les dones empresàries, nou espai de Radio Valencia-Cadena SER

2018-10-30T11:00:06+01:00 30 d'octubre de 2018|Al teu costat, Els teus diners|

Estem d’enhorabona. Hem iniciat una col·laboració mensual amb Radio València Cadena SER dins de l’espai SER Empresarios, en el programa Hoy por Hoy, Locos por Valencia.

Seguint la decidida aposta per donar suport a l’apoderament de les dones, hem anomenat l’espai “Caixa Popular amb les Dones Empresàries”, una iniciativa per a donar veu a les empresàries més destacades i que són referents em els seus sectors professionals.

La Directora de Zona de Caixa Popular, Alicia Soler, o la Vicepresidenta de la Càmera de Comerç de València Mª José Mainar, ja ha passat pels micròfons i han sigut entrevistades per Arturo Blay i Amadeo Salvador. Uns programes que van resultar d’allò més interessants, tant pel to com pel fons de les converses.

Continuarem convidant i donant veu a importants empresàries de tota la Comunitat Valenciana per a poder assabentar-nos de la tasca que realitzen estes dones i d’allò que estan aportant a la nostra economia des dels més variats sectors.

Ja sabeu que la figura de la dona és clau dins dels valors que regeixen Caixa Popular. No en va, sis de cada deu socis de treball en Caixa Popular som dones, i volem fer d’este fet una de les nostres principals banderes.

Deixeu un comentari

X