Caixa Popular, una oportunitat per al talent jove.

2018-05-24T11:47:44+02:00 14 de març de 2018|Al teu costat|

La formació d’ocupació i l’aposta per la formació, és un dels objectius principals que tenim en Caixa Popular. I és el motor de desenvolupament de qualsevol societat.

Disposem d’una política d’ocupació basada en les beques i en les pràctiques universitàries, per a promoure la inserció dels estudiants en el món laboral.

Per això, anualment participem en el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria que acull la Universitat de València, amb la finalitat de servir de punt de trobada entre els estudiants i les entitats públiques i privades.

Llicenciats, graduats, diplomats o estudiants són els protagonistes en aquest fòrum, que, al costat de les empreses, comparteixen informació sobre el mercat laboral. Entenem la importància de donar una oportunitat a les beques d’estudiants, i per açò des de la nostra entitat promovem que les pràctiques universitàries siguen l’inici d’una carrera professional en Caixa Popular.

Gràcies les eines que se’ls ofereix, els estudiants podran saber com adequar els seus perfils a les necessitats de les empreses perquè la inserció laboral es realitze amb el major èxit possible.

Es tracta d’una iniciativa que permet una formació extra en les seues carreres. No solament aporta coneixements necessaris per a desenvolupar un treball sinó que, a més, atorgarà recursos per a realitzar el treball amb més eficàcia i millors resultats.

 

Deixeu un comentari

X