• Caixa Popular emite tarjetas prepago para familias vulnerables

Caixa Popular emet targetes de prepagament perquè les famílies més vulnerables reben les prestacions de les administracions i de les ONG

2020-05-04T11:54:15+02:00 4 de maig de 2020|Els teus diners|

Caixa Popular ha reforçat la col·laboració amb les administracions i amb les entitats socials davant de l’emergència sanitària produïda per la Covid-19 i ha facilitat l’emissió de targetes de prepagament per a abonar la prestació que reben les famílies més vulnerables.

Des de la cooperativa de crèdit s’ha col·laborat amb nombrosos ajuntaments valencians per emetre aquestes targetes amb l’objectiu de fer arribar les ajudes a les famílies en situació de més vulnerabilitat, com poden ser les ajudes de menjador que reben alguns escolars o les ajudes concedides des dels serveis socials.

L’emissió de targetes de prepagament la va iniciar l’entitat financera amb Càritas fa més de tres anys per dignificar els col·lectius més desfavorits que recorrien als economats per cobrir les necessitats bàsiques. Davant de la crisi del coronavirus, més de 150 famílies de la Safor s’han incorporat a aquest sistema a través de les targetes de Caixa Popular que emet Càritas.

Aquestes targetes han possibilitat l’accés a la prestació de les persones més vulnerables i ha reduït l’ús dels diners en efectiu davant de l’emergència sanitària. A més, l’ús d’aquesta targeta està restringit als comerços locals. Un altre avantatge és que no cal disposar de cap compte bancari ni ser client de l’entitat financera que emet les targetes.

Deixeu un comentari

X