Caixa Popular et facilita el pagament segur amb el mòbil. Vols saber com?

2021-08-17T10:10:56+02:00 17 d'agost de 2021|Els teus diners, Entorn digital|

Estem a l’estiu, cosa que significa que busquem mètodes per a fer-nos la vida molt més fàcil i gaudir d’unes vacances d’allò més relaxats. En això pot ajudar-te molt el pagament mòbil, que et permet fer totes les compres en establiments físics amb la màxima facilitat possible. Vols saber com funciona?

 

El pagament mòbil es basa en la tecnologia NFC (near field communication), que aprofita la interconnectivitat del dispositiu mòbil perquè pugues fer qualsevol compra acostant-lo a un terminal TPV del teu comerç preferit.

 

Com veus, és summament senzill. Només necessites carregar les teues targetes de Caixa Popular en els serveis de pagament mòbil més comuns, Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay, o descarregar-te l’app Ruralvía Pay.

 

Si optes per l’opció de descarregar Ruralvía Pay, trobaràs totes les teues targetes de Caixa Popular ja carregades per efectuar el pagament mòbil amb la que preferisques en cada compra, i a més podràs utilitzar el servei Bizum.

 

Hui t’expliquem quins avantatges té i quin procés pots seguir per a començar a gaudir del pagament mòbil a l’estiu.

 

Comença a gaudir del pagament mòbil a l’estiu

 

Hi ha moltes raons per a començar a utilitzar el pagament mòbil durant aquesta estació de l’any, però la bona notícia és que pots aplicar-lo sempre que vulgues, a la primavera o a l’hivern. Aquests són els avantatges del pagament mòbil:

  • Està ple de comoditats. Ni cartera, ni targeta, ni diners en efectiu. Ara tens la llibertat de baixar a la platja i prendre’t un gelat sense haver de comptar els cèntims que tens per a donar-li els diners justos a l’amo de la paradeta. Passa igual en la cistella de la compra o quan vages a comprar la roba, així que et serveix per a qualsevol situació.

 

  • Té en compte la teua situació. Sí, encara que no ho cregues, Caixa Popular posa a la teua disposició tres apps que pots descarregar segons el programari que utilitze el teu dispositiu mòbil: Apple Pay, Google Pay o Samsung Pay. A més, podràs descarregar Ruralvía Pay en la Play Store o en l’Apple Store de manera gratuïta per fer els teus pagaments amb facilitat o per compartir diners amb el teu Bizum.

 

  • La seguretat és prioritària. Si vols confirmar els teus pagaments, has de passar per tres etapes diferents: primerament has de desbloquejar el telèfon amb clau, patró o mitjançant els sistemes biomètrics. A més, l’antena NFC ha d’estar connectada i, sempre que el pagament siga superior a 20 euros, hauràs d’introduir un PIN de seguretat. La transmissió de les dades serà completament xifrada.

 

  • Està pensat per a la Covid-19. Com ho sents, podràs fer les compres sense haver d’acostar-te al dependent de l’establiment ni tocar superfícies que podrien contindre el coronavirus. Només en uns segons ja podràs tornar-te’n a la tovallola o al teu apartament per gaudir d’aquest accessori que tant t’ha agradat.

 

 

 

Aquest estiu, paga amb el mòbil: les apps de Caixa Popular

 

Encara que el pagament mòbil és completament segur, mai és sobrer que sigues previngut amb les teues pertinences. La millor opció és que no mostres les teues claus per a desbloquejar el telèfon mòbil davant desconeguts, i fins i tot que actives el desbloqueig per empremta dactilar o Face ID. Són mesures de seguretat que t’ajuden a tindre un bloqueig de pantalla segur perquè ningú més puga accedir al teu dispositiu.

 

Bé, ara que ho tens tot clar, vols saber quina app és l’adequada per a gaudir del pagament mòbil?

 

Apple Pay és l’opció per als que tenen un iPhone o un Apple Watch, de manera que poden fer compres amb el mòbil o amb el rellotge sempre que ho necessiten, afegint les seues targetes a Wallet i automatitzant el procés per no haver d’introduir dades de la teua targeta en el futur.

 

Google Pay és ideal per als usuaris d’Android, perquè tenen tot el que necessiten per a fer compres i mantindre les dades segures, a més de comptar amb un mètode de gestió del seu compte en l’ordinador o en el telèfon mòbil, gaudint d’una experiència completament còmoda.

 

Samsung Pay és perfecta per als usuaris de Samsung, perquè poden registrar les seues targetes amb autenticació biomètrica sense preocupar-se pel PIN. A més, poden incloure les seues targetes de fidelització per anar acumulant punts que els permeten aconseguir recompenses.

 

Finalment, l’app Ruralvía Pay està pensada per a qualsevol mena de dispositiu i, a més de facilitar el pagament per mòbil, et permet controlar totes les despeses de les teues targetes. No dubtes a fer les compres i els pagaments entre amics amb Bizum, o el pagament en els establiments que t’oferisquen Bizum com a mètode de pagament.

 

Si vols gaudir d’un mètode de pagar les compres segur, còmode, eficient, i eres client de Caixa Popular, pots optar pel pagament mòbil. Avisa els teus amics perquè no es perden les últimes novetats i, si vas de compres amb ells, ensenya’ls com funciona perquè no tinguen cap problema gaudint-ne en les vacances.

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X