• Caixa Popular ajuda a refugiats

Caixa Popular i Creu Roja s’uneixen per a ajudar als refugiats.

2018-05-24T11:40:21+02:00 23 de maig de 2018|Deixant empremta|

Les finalitats socials sempre han sigut una prioritat en Caixa Popular i molt especialment, entre tots els seus projectes, la cooperativa col·labora amb Creu Roja Espanyola en diverses actuacions. Entre els seus plans destaquen les accions relacionades amb els xiquets amb dificultats socials, l’ocupació i altres col·lectius vulnerables i que necessiten ajuda.

Un dels grups als quals Caixa Popular ajuda, al costat de Creu Roja Espanyola, són els refugiats.

Persones que arriben al nostre país després d’haver passat per una de les pitjors situacions que es poden viure. Arriben necessitades d’un poc de tranquil·litat, però els tràmits i les gestions solen ser molt complicades.

Caixa Popular pretén facilitar un poc la vida a aquestes persones. La forma de fer-ho és per mitjà de l’obertura de comptes. I és que hui dia poc es pot fer sense un compte bancari, es tracta del primer pas per a poder avançar en la seua situació, aconseguir llogar un habitatge, ingressar una nòmina i moltes altres activitats fonamentals.

Fins hui, hem aconseguit tramitar més de 107 expedients de famílies refugiades o sol·licitants d’asil amb una iniciativa pionera en aquest aspecte. Són persones que necessiten trobar una mà amiga en arribar al nostre país i agraeixen enormement el fet de trobar-la.

Deixeu un comentari

X