Caixa Popular impulsa el naixement dels Premis Cooperació Comunitat Valenciana

2019-08-02T10:54:32+02:00 17 de juliol de 2019|Deixant empremta, Uncategorized @ca|

La Coordinadora Valenciana de ONGD ha convocat, amb el suport de Caixa Popular, la primera edició dels premis, que premiarà a institucions, organitzacions, empreses, mitjans de comunicació, periodistes i campanyes socials.

 

Caixa Popular ha col·laborat, junt a la Coordinadora Valenciana de ONGD, en el llançament de la primera Edició dels Premis Cooperació Comunitat Valenciana, en què l’objectiu és reconèixer a persones, institucions, empreses, mitjans de comunicació i campanyes socials valencianes especialment compromeses amb la defensa dels drets humans i la cooperació internacional.

 

Els guardons estaran dividits en tres categories i una subcategoria en l’àrea de comunicació. Estos premis naixen amb la finalitat de visibilitzar trajectòries de treball consolidades i iniciatives específiques rellevants, innovadores i amb impacte acreditat en matèries com l’eradicació de la pobresa global, la igualtat entre dones i homes, l’economia social i solidària, la sostenibilitat, el comerç just i la justícia global.

 

El termini de presentació de candidatures està obert i s’estendrà fins al 30 de setembre. Podran presentar-se a les categories corresponents les pròpies persones o entitats que vulguen optar als premis, o podran presentar les candidatures terceres persones o entitats. Les categories són: “Institucions, organitzacions o empreses valencianes compromeses”; “Comunicació valenciana compromesa” (per a mitjans o periodistes), amb la subcategoria de “Periodista jove compromés”; i “Campanyes de xarxes, plataformes o moviments socials valencians”.

 

Lourdes Mirón, presidenta de la Coordinadora Valenciana d’ONGD, afirmava després del llançament dels premis que “creiem que és molt important celebrar aquelles iniciatives i aquelles trajectòries que treballen per un món més just i més sostenible, que aporten en positiu i reflecteixen la solidaritat de la societat valenciana. Més de 400.000 persones són sòcies de ONGD en la nostra Comunitat, però este compromís amb els drets humans va més enllà i es tradueix en accions que cal reconéixer. Això és el que pretenen aquests premis”.

El jurat que valorarà les candidatures estarà compost per representants de la Unió de Periodistes, entitats socials, Caixa Popular i la pròpia Coordinadora. El lliurament dels premis es realitzarà en una cerimònia que tindrà lloc el pròxim 10 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans.

 

 

Deixeu un comentari

X