Caixa Popular incrementa un 25% els beneficis i obté 10 milions d’euros de resultats

2019-12-12T12:38:34+01:00 24 d'octubre de 2019|Al teu costat|

En el tercer trimestre de l’any Caixa Popular ha obtingut uns beneficis de 10 milions d’euros, fet que implica un augment del 25 % respecte del mateix període de l’any anterior. 

Amb data 30 de setembre de 2019, la cooperativa de crèdit ha incrementat els depòsits un 7 % i ha arribat a 1.517 milions d’euros. El marge d’interessos ha arribat a 27,5 milions d’euros, amb un increment del 12 %; i el marge brut, a 40,95 milions d’euros, amb un increment del 9 %. La ràtio d’eficiència s’ha situat en el 57 %.

Caixa Popular ha continuat duent a terme una política activa a l’hora d’oferir finançament a les empreses, a les cooperatives, als comerços, als autònoms i a les famílies valencianes. En el tercer trimestre de l’any, les inversions creditícies s’han situat en 1.153 milions d’euros, fet que suposa un creixement del 13 % respecte del 2018.

Les dotacions al fons d’insolvència de 4,82 milions d’euros situen la cobertura total de la morositat en un 53,7 %, amb un descens de la ràtio de mora fins al 5,62 %.

Cada vegada més persones confien en la banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent. Caixa Popular ja té més de 200.000 clients; d’aquests clients, el 71 % són usuaris de Ruralvía, la banca digital de l’entitat que combina la tecnologia més moderna i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix el fet de pertànyer al Grupo Caja Rural.

 

El creixement de l’entitat es trasllada també a l’equip humà, Caixa Popular ja ha arribat a 363 persones, en què un 92 % en són socis i, per tant, propietaris de la cooperativa.

 

L’entitat preveu dos obertures més en el pròxim exercici: una a la ciutat de València i una segona a l’Eliana.

Caixa Popular reverteix en la societat els beneficis que genera i deixa una empremta econòmica, social i ambiental ben important en el territori valencià.

L’any passat va destinar, com reflecteix la memòria de l’exercici, un total d’1.657.241 euros a iniciatives d’impacte social a la Comunitat Valenciana.

Una de les fites més destacades d’aquest tercer trimestre ha sigut la incorporació de l’assistent virtual de Caixa Popular en l’assistent de veu d’Amazon conegut amb el nom d’Alexa. Amb aquesta innovació, ha esdevingut la primera entitat financera valenciana a oferir aquest servei que persegueix afavorir la comunicació amb els clients, ja que potencia l’omniqualitat i estar disponibles en tots els canals. Alhora que afavoreix l’accessibilitat de les persones amb discapacitat visual.

Deixeu un comentari

X