Àgata, Verónica i Ricardo, hui presentem als companys de l’oficina de Requena

2018-07-31T19:17:48+02:00 1 d'agost de 2018|Al teu costat, Els teus diners|

Fa un mesos vam obrir oficina a Requena; una oficina que apropa la banca cooperativa i de proximitat a esta població.

Àgata, Verónica i Ricardo són les persones al capdavant de la sucursal. Tenen en comú l’optimisme i l’alegria, que encaixen a la perfecció amb la filosofia de Caixa Popular. També els tres es confessen molt actius i viatgers en el seu temps lliure i compartixen la seua feblesa sempre que es troben davant una bona paella.

Quan els preguntem quina és la part del seu treball que més els agrada, Verónica ens respon que poder tractar als clients des d’una banca diferent, més social i amb valors. Àgata afegix que li encanta la sensació de poder ajudar a la gent a resoldre les seues necessitats i d’assessorar-los en matèria d’inversió centrant-se únicament en les seues preferències i necessitats. En definitiva, les relacions humanes i el servei al client, resumix Ricardo.

El millor de treballar a Requena és l’encant especial que té tant per la seua ubicació com per la seua gent molt propera, receptiva i amable. En açò coincidixen plenament els tres companys.

 Què és el que més valoreu d’una empresa com Caixa Popular? Obri ara el torn Ricardo, que destaca els valors en què es fonamenta l’entitat i que s’apliquen cada dia. Mentre les seues dos companyes assentixen amb cada afirmació, continua. Valora que es tracte d’una cooperativa de crèdit i que siga, a més, valenciana. Valora que la dona exercisca un paper important (sis de cada deu socis de treball són dones) i tenir un model de banca diferent de la resta d’entitats financeres, més humana, social i propera al client. 

Verónica destaca també la participació tan activa que tenen en la societat valenciana i el seu destacat paper com a agent social. L’ambient de treball, el companyerisme i la implicació dels seus socis és una cosa que no trobes en cap altre lloc. I continua assenyalant que la gestió ètica, amb valors que busca sempre l’equilibri entre benefici econòmic i social resulta enormement gratificant. 

Àgata destaca l’aportació que fa Caixa Popular a Requena. “Suposem una alternativa financera, basada en un model cooperatiu que està molt present en la població, més social, humana i propera al client que s’ha tirat molt de menys fins que hem arribat. Pretenem ser una banca local, molt compromesa amb la societat requenense que genere riquesa en la població donant suport al comerç local i al món associatiu”, conclou.

Cal destacar que Requena és una xicoteta ciutat molt viva amb una gran activitat comercial, social, cultural i esportiva els tres-cents seixanta i cinc dies de l’any.

 

Deixeu un comentari

X