Caixa Popular amb la Pilota Valenciana

2018-07-13T10:38:59+02:00 2 de maig de 2018|Al teu costat|

Per a donar suport a la fena que es fa des de la Federació de Pilota Valenciana, mantenim diversos convenis de col·laboració, entre els quals s’inclouen dos competicions especialment importants per a l’impuls del nostre esport entre el més joves, La Lliga 2 de Caixa Popular i la Lliga Promeses Caixa Popular.

Ací vos deixem un breu resum de com van estes Lligues tan importants per al desenvolupament dels nous talents d’este esport.

Dimarts 20 de març, es van presentar els equips que juguen ja aquesta temporada les Lligues de tecnificació. Va ser en el trinquet de Pelayo on es van conéixer els equips de les d’escala i corda.

Aquesta temporada participaran 10 equips i 30 jugadors en la IV Lliga promeses Caixa Popular i la IV Lliga Dos Caixa Popular d’escala i corda.

En les dos competicions participaran alguns dels millors jugadors del CESPIVA i de les escoles de tecnificació.

Les partides d’estes dos competicions es disputaran en 7 trinquets: Sueca, Llíria, Vila-real, Pelayo, Dénia, Castalla i Massamagrell, disputant-se un total de 26 partides, 13 per competició, on 10 seran de la primera fase, les dos semifinals i la gran final. Les competicions es juguen des del 21 de març al 19 de maig.

Fins ara, la primera plaça de la competició està compartida per l’equip d’Andrés de Bugarra, José Miguel Santacreu de Sant Vicent i Isaac de Murla, i el conjunt de Jordi Llobell de Dénia, Javier Campos de Montserrat i Carlos Sáez de Petrer, els dos sumen un total de dos punts després de la disputa d’una partida.

Deixeu un comentari

X