Caixa Popular treballa per la inclusió financera a Espanya

2020-01-15T19:13:39+01:00 15 de gener de 2020|Deixant empremta, econòmica|

Segons les últimes dades del Banc d’Espanya, des del 2008 han tancat al voltant de 20.000 oficines bancàries, principalment en zones amb una densitat de població escassa. Des de Caixa Popular, com la resta d’entitats financeres del Grup Caixa Rural, tractem d’afavorir la inclusió financera a Espanya i hem obert dues oficines l’any 2019, una a Villena i l’altra a Tavernes de la Valldigna.

En Caixa Popular apostem per acostar els nostres serveis de finançament, estalvi i inversió a empreses, cooperatives, comerços, autònoms i particulars, com una mesura més per a lluitar contra la despoblació.

Des de Caixa Popular defensem una altra manera de fer banca a través, també, de la inclusió financera. Mentre altres entitats han apostat per tancar oficines, la nostra estratègia és fer accessibles els nostres serveis a la major part de la població.

Caixa Popular i Grup Caixa Rural emparen la inclusió financera

Caixa Popular s’ha convertit, gràcies a l’esforç de tots els que fem realitat la nostra banca cooperativa, en una de les entitats financeres principals de la Comunitat Valenciana.

La Comunitat Valenciana és una de les regions on més oficines bancàries s’han tancat en els últims anys, segons les dades del Banc d’Espanya. De fet, la xifra supera la reducció del 6 % d’oficines entre les tres províncies.

En canvi, Caixa Popular està present en més de 70 oficines entre València i Alacant, i té la intenció de continuar creixent al llarg d’aquest 2020 amb noves obertures que acostaran la seua banca de proximitat a més veïns d’Espanya.

Deixeu un comentari

X