• Targetes solidaries

Les targetes de Caixa Popular desperten somriures.

2018-05-24T11:51:11+02:00 11 d'abril de 2018|Deixant empremta|

En Caixa Popular volem despertar milers de somriures entre els més menuts. Per això, cada vegada que un client pague amb una targeta de Caixa Popular, farà somriure a un xiquet, perquè les nostres targetes són solidàries.

Del que pagues amb les nostres targetes, destinem el 0,7% dels ingressos que ens genera per ajudar a la labor de PayaSOSpital, perquè puguen fer somriure als xiquets que més ho necessiten.

PayaSOSpital visita als xiquets i xiquetes hospitalitzats per a canviar la seua tristesa per alegria, fer que juguen, que s’il·lusionen i arrancar-los un somriure. L’objectiu és aconseguir que durant uns minuts obliden que estan en un hospital. En definitiva, que continuen sent feliços i milloren la seua salut.

Setmana a setmana PayaSOSpital visita als xiquets, xiquetes i adolescents ingressats als hospitals públics amb uns “doctors” molt especials. Encara que porten un enorme nas roig, bates de colorins, titelles i barrets impossibles, es prenen molt seriosament la seua feina. Són artistes professionals que s’han format per poder actuar, cantar, fer música i fins i tot malabars dins dels servicis de pediatria.

Les actuacions dels artistes de PayaSOSpital són regulars i contínues durant tot l’any. En cada jornada, s’adapten a les circumstàncies i característiques dels menors. Les seues intervencions estan avalades pels professionals de la salut i es realitzen de forma coordinada amb el personal sanitari.

De nou, marquem la diferència i hem posat en marxa una iniciativa solidària que ens diferència com a entitat financera i que contribuirà a fer un poc més fàcil dels malalts més menuts.

Si t’ha agradat la iniciativa, no et perdes el vídeo que vam preparar per a difondre la iniciativa en la qual tu contribueixes a una gran labor, sense que et coste ni un cèntim. 

 

Deixeu un comentari

X