• Caixa Popular propone cinco planes durante la cuarentena

Què podem fer durant la quarantena? Caixa Popular et proposa cinc idees

2020-03-24T11:03:18+01:00 24 de març de 2020|Al teu costat|

Quan no tenim temps, sempre volem fer un miler de coses i ara, amb un muntó de temps lliure, no fem res? Si és per falta d’idees, en Caixa Popular volem proposar-te’n cinc per a aprofitar la quarantena al màxim a casa.

Cuinar, estudiar, aprendre a tocar un instrument, netejar i ordenar la casa, fer una espenta a aquest idioma que tant et costa… És a les nostres mans traure el màxim partit a aquests dies de confinament.

Pensa què vols fer, què vols millorar, tant en l’àmbit personal com en el professional i el familiar, i tria l’activitat a què vols dedicar unes hores al dia mentre continuem en aquesta situació. Si no se t’acudeix res, ací et deixem algunes idees:

1. Aprén a cuinar. T’agrada cuinar, però no veus mai el moment de fer-ho? No ho deixes córrer més. De segur que tens per casa algun llibre de cuina i, si no, Internet és una font inesgotable de recursos. Tria la recepta que més t’abellisca i au! En el cas que tingues xiquets menuts, aprofita el moment per a fer algun bescuit, magdalenes, pa… Els encantarà embrutar-se les mans de farina o mantega i col·laborar. A més, passareu una gran estona que recordareu sempre.

2. Fes un curs en línia. L’oferta formativa en Internet és molt àmplia. Hi ha cursos de quasi tot el que sigues capaç d’imaginar. I, a més, de manera gratuïta. Només has d’accedir al web Aprendre Gratis i navegar pel seu catàleg de cursos. Hi trobaràs cursos relacionats amb l’alimentació, la cuina, la gastronomia…

3. Aprofita el temps per a llegir. Sempre és un bon moment per a llegir un bon llibre, però potser no tant per a rellegir aquell llibre que t’agrada tant, veritat? Diuen que, per més que lliges un mateix títol, sempre aprens una cosa nova i n’extraus una visió diferent. Corre a l’estanteria i llig! Si no en tens cap, descarrega’t algun llibre electrònic o fes una ullada a les iniciatives que han posat en marxa aquests dies les editorials perquè la gent cultive la ment.

4. Neteja casa, i ordena els calaixos i els armaris. A l’estil més pur de Marie Kondo, posa’t bona música i neteja! Fes les faenes de casa a fons per estances i gaudeix-ne tenint-la ben neta i ordenada. És una activitat en què no cal pensar en res, n’hi ha prou de deixar la ment en blanc i va molt bé per a desconnectar de tot. Si t’animes, endreça els calaixos. Quan passe tot, agrairàs haver invertit el temps en això.

5. Cuidat. Recorda que és important respectar la quarantena, pel bé d’un mateix i pel de tots. No isques de casa si no és estrictament necessari. Quan ho faces, fes-ho amb guants i màscara. Si acudeixes a algun lloc amb més gent, respecta la distància de seguretat.

Deixeu un comentari

X