• Aplazar pagos hechos con tarjeta de débito

Ara, els clients de Caixa Popular també poden ajornar els seus pagaments a dèbit

2020-05-06T11:49:10+02:00 11 de maig de 2020|Els teus diners|

Ajornar qualsevol pagament fet amb una targeta de dèbit és possible per als clients de Caixa Popular. Ho podran fer des de Ruralvía, el nostre servei de banca digital, i només hauran de disposar d’una targeta de crèdit associada al seu compte.

S’ha acabat l’estrés del moment en què, de sobte, et sorprén una despesa inesperada, o oblidada, i et desquadra el pressupost mensual. Fins ara, els clients de Caixa Popular podien triar ajornar el pagament de les compres fetes amb targeta de crèdit. Ara també, però, podran triar aquesta opció en les compres amb targeta de dèbit o a l’hora de pagar rebuts. Aquest servei es pot utilitzar de manera senzilla i còmoda des deRuralvía; d’aquesta manera, els clients de Caixa Popular podran adaptar els pagaments a la seua disponibilitat financera mensual.

Hi ha cap requisit per a poder ajornar el pagament d’una compra amb la targeta de dèbit?

Efectivament, hi ha un requisit. És imprescindible que el client de Caixa Popular dispose d’una targeta de crèdit associada al compte bancari. D’aquesta manera, la compra a dèbit es podrà pagar a terminis i els diners que es concediran al client per a aquest ajornament eixiran de la targeta de crèdit associada.

Possibilitats quant a l’ajornament de pagaments en Ruralvía

Els clients de Caixa Popular podran ajornar totes les compres que facen amb les targetes de dèbit i de crèdit. Tant és si es tracta d’una compra en una botiga, física o en línia, o del pagament d’un dinar en un restaurant, per exemple.

T’ha arribat l’IBI? No t’estresses, ara pots triar pagar-lo a terminis des del teu compte en Ruralvía. Perquè els clients de Caixa Popular també podran ajornar el pagament de qualsevol rebut i les domiciliacions d’impostos en els seus comptes. I una altra possibilitat és ajornar el pagament de qualsevol transferència, sense importar qui en siga destinatari.

Com es du a termel’ajornament d’un pagament fet amb targeta de dèbit?

Els clients de Caixa Popular tindran l’opció de triar pagar en terminis ben còmodes de 3, 6, 12 o 18 mesos, en el cas de pagaments fets a dèbit. Si parlem de pagaments efectuats amb targeta de crèdit, és possible que els terminis siguen superiors, fins i tot que puguen arribar a 60 mesos.

Els clients de Caixa Popular hauran de triar quina quantitat fixa mensual volen pagar, tenint en compte que la quantitat mínima mensual ha de ser de 30 euros i que el càrrec o el rebut ha de ser superior a 90 euros.

Com es pot ajornar el pagament des de ruralvía

  1. Accedeix a Ruralvíaamb les teues claus,
  2. Clica en la pestanya ‘Targetes’.
  3. En el menú lateral, selecciona ‘Ajornacompra’,
  4. Clica en l’opció ‘Compres ajornades’.
  5. Després de seleccionar la targeta en què vols ajornar la compra, veuràs una pantalla amb la llista de moviments efectuats.
  6. Selecciona el nombre de terminis en què vols pagar la compra.

Tan fàcil com això! Amb aquesta possibilitat, ara els clients de Caixa Popular tenen més facilitats per a organitzar-se les finances personals.

 

*Per a gaudir d’aquest servei cal disposar d’una targeta de crèdit. L’ajornament en quotes de l’import del moviment seleccionat es farà mitjançant un traspàs a compte de la teua targeta de crèdit, fet que suposa un abonament en el teu compte amb data i valor del dia que es faça i un càrrec en la targeta per l’import ajornat segons les condicions del teu contracte i que et mostrarem en cada cas.

Deixeu un comentari

X