• Caixa Popular te explica cómo hacer donaciones por Bizum

Col•labora en la lluita contra el coronavirus: fes les teues donacions a través de Bizum

2020-03-25T17:16:17+01:00 25 de març de 2020|Al teu costat|

Entre les funcionalitats disponibles de Bizum, des de Caixa Popular hui et parlarem del procés per a fer una donació a alguna ONG. Per mitjà de Bizum és possible fer donacions i que les organitzacions les reben en menys de 5 segons. Siets client de Caixa Popular i usuari d’Android, descarrega Ruralvía pay i efectua una donació hui mateix.

Com es fa una donació a través de Bizum?

És molt senzill. Si ets client de Caixa Popular, per a fer una donació per mitjà de Bizum, hauràs de ser usuari Android i podràs accedir a Ruralvía pay, que és l’app que inclou el servei Bizum, i:

  1. Selecciona l’opció d’enviar diners.
  2. Tria l’ONG o introdueix manualment l’identificador de l’ONG la campanya de la qual estiga activa.
  3. Introdueix l’import que vols donar.

Exemples d’ONG que treballen contra el virus COVID-19

1. Creu Roja

Si vols col·laborar amb Creu Roja, gràcies a Bizum pots enviar-los la quantitat que vulgues. Només has de buscar-los o introduir-hi el codi 00087.

La Creu Roja destinarà els diners de les donacions a reduir l’impacte social d’aquesta pandèmia al territori nacional. Les seues mesures d’actuació estaran orientades als col·lectius de persones en risc d’exclusió social, que estiguen en situació d’aïllament o en situacions excepcionals de quarantena.

Donar con Bizum

2. Save the Children

L’ONG Save the Children ha posat en marxa el programa d’emergència ‘Al teu costat’, destinat a ajudar les famílies monoparentals, les famílies sense recursos o les famílies amb recursos limitats per ingressos molt reduïts. Si vols ajudar Save the Children, només has de fer-hi una donació a través de Bizum utilitzant el codi 33357.

Davant de la pandèmia del COVID-19, els xiquets i les xiquetes estan en una situació molt vulnerable.

Save the Children destinarà els donatius, entre altres iniciatives, a repartir abonaments de menjar amb aliments bàsics, facilitar suport escolar a distància proporcionant connexió a Internet o repartint tauletes, i també oferirà un servei de suport psicològic i d’acompanyament a pares i mares.

 

Deixeu un comentari

X