Com carregar o descarregar la teua targeta virtual? Dins de Ruralvía

2021-03-10T10:14:30+01:00 10 de març de 2021|Entorn digital|

La comoditat és un dels factors clau per a tindre una compra satisfactòria en un comerç electrònic. La possibilitat d’entrar amb el carret de compra, seleccionar la nostra targeta virtual i emportar-nos el producte de manera segura és un gran incentiu per a estalviar a llarg termini.

No saps per què? Les targetes virtuals estan fetes perquè pugues carregar-les i descarregar-les amb la quantitat que vulgues, per la qual cosa t’assegures que no gastes un cèntim més del que necessites en les teues compres. Això et permet planificar els teus objectius d’estalvi sense preocupacions i preparar uns pressupostos que cuiden de la teua salut financera.

Aquest és el gran avantatge d’aquest moneder digital, que està ple de possibilitats per als teus pagaments. A continuació t’expliquem com pots operar amb la teua targeta virtual de Caixa Popular quan òbrigues la teua botiga en línia preferida, o quan la carregues i la descarregues en Ruralvía.

Caixa Popular posa a la teua disposició una gamma completa de targetes que s’adapten a la teua situació perquè pugues tindre un procés còmode de pagament a casa, en la teua empresa o en qualsevol lloc. Només has de fixar-te en aquesta llista per trobar la que més t’agrade:

 

  • Targeta Visa Dèbit per a accedir al teu compte o llibreta amb facilitat.
  • Carnet Jove et permet accedir a promocions si tens entre 14 i 30 anys.
  • Targeta Crèdit Or, amb descomptes en hotels i lloguer de cotxes.
  • Targeta Compra Local perquè beneficies el comerç local en el teu barri.
  • Targeta Connecta, amb liquiditat per als teus familiars i amics.
  • Targeta Flexia multiopció per a decidir el que pagues cada mes.

 

Com veus, cada targeta està adaptada a una necessitat present o futura, depenent de la teua edat, la teua ocupació o la situació de la teua economia. En Caixa Popular pots sentir-te completament segur, perquè sempre trobaràs la targeta adequada per a tu.

 

 

 

Deixeu un comentari

X