Com mantinc segura la meua banca mòbil?

2020-11-19T09:10:49+01:00 19 de novembre de 2020|Els teus diners, Entorn digital|

Coneixes la normativa europea PSD2? En Caixa Popular ens encarreguem de complir les mesures proposades per la llei perquè l’experiència dels nostres clients en Ruralvía, el nostre servei de banca digital i mòbil, siga com més segura millor per als usuaris.

La nostra prioritat és que les dades dels nostres clients estiguen ben protegides davant l’atac de qualsevol virus o de qualsevol ciberdelinqüent. És per això que, per exemple, sol·licitem una autenticació reforçada del client abans d’efectuar una transacció o un pagament per Internet. Són mesures de seguretat per a verificar la identitat del client i evitar possibles fraus.

La verificació d’identitat que exigim passa per confirmar dues dades que poden ser de tres factors diferents: demanar-li una cosa que coneix, com el seu usuari o una contrasenya; una cosa que posseeix, com ara el número de telèfon mòbil o de la targeta; i una informació que siga inherent a ell o ella, a través de sistemes biomètrics competents que li sol·liciten informació dactilar o facial.

Però, a més, els clients han de tindre en compte una sèrie de mesures que han d’aplicar ells mateixos, en els seus dispositius mòbils, per evitar vulnerabilitats i allunyar els ciberdelinqüents dels seus aparells i dels serveis de banca mòbil.

 

 

Els clients de Caixa Popular compten amb Ruralvía mòbil

Ruralvía mòbil és l’app que poden utilitzar els clients de Caixa Popular per a operar amb la seua entitat des del dispositiu mòbil mateix.

Des de Caixa Popular treballem perquè es garantisca la màxima seguretat del client, que pot fer transaccions en qüestió de segons, així com configurar el seu inici de sessió amb sistemes de reconeixement d’empremta digital i Face ID.

Si ja n’eres client i no disposes de l’app, descarrega-te-la hui mateix. Si encara no n’eres client i t’agradaria ser-ho, descarrega’t Ruralvía mòbil i a través del botó Fes-te’n Client podràs unir-te a Caixa Popular des del mòbil sense necessitat de passar per l’oficina. T’esperem!

Deixeu un comentari

X