• Aplazar pagos hechos con tarjeta de débito

Com pots recuperar el PIN de la teua targeta amb Ruralvía: solucions immediates

2021-09-14T11:38:44+02:00 17 de setembre de 2021|Els teus diners, Entorn digital|

Ruralvía, la banca digital de Caixa Popular, està plena d’avantatges i beneficis que pots gaudir a l’abast de la teua mà. Entre aquests està la possibilitat de resoldre qualsevol problema o inconvenient amb les solucions disponibles a través de l’app o de la pàgina web, recuperant codis com el PIN o la clau de signatura només en uns segons.

 

El PIN de la targeta és un producte que utilitzem sovint per a traure diners del caixer, pagar en línia o fer operacions com ara transferències de qualsevol tipus. Saber-lo i recordar-lo és clau perquè només nosaltres puguem fer-hi transaccions o moviments i ningú més suplante la nostra identitat sense el nostre permís.

 

Hui, t’ho posem molt fàcil. Si segueixes aquests passos, tindràs el PIN de tornada en un tres i no res, amb la comoditat de rebre’l a través d’un SMS al teu telèfon mòbil. Et sembla senzill? Atent a la infografia!

 

 

Per començar a gaudir de les característiques i les utilitats de Ruralvía mòbil, només has de descarregar-la en les botigues oficials de Google Play i l’App Store. Comença a fer les teues operacions només amb uns clics, fent traspassos a compte o ajornant les compres perquè et permeta un bon marge d’estalvi durant l’estiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X