• Comercio local

En Caixa Popular estem compromesos amb el comerç local

2020-07-02T13:15:48+02:00 6 de juliol de 2020|Al teu costat|

El coronavirus té una altra gran víctima al nostre al voltant, el comerç. Des de Caixa Popular treballem per estar al costat de totes les empreses, siguen de la dimensió que siguen, i oferir solucions per a enfrontar-se a aquesta situació tan difícil. A més, el suport a les empreses de la nostra regió és un suport a la nostra pròpia societat, ja que aquests negocis són generadors d’ocupació i dinamitzen les ciutats.

La manera que tenim tots d’ajudar el comerç local 

Ara repassarem unes quantes, només, de les moltes raons per les quals tots, com a ciutadans, veïns, coneguts, amics i familiars, podem ajudar a mitigar les conseqüències d’aquesta pandèmia mundial, COVID-19, sobre els nostres comerços i treballadors autònoms.

1. Confiança i seguretat

Tindre la possibilitat d’anar a comprar a un local on tens prou confiança per a demanar un favor o, fins i tot, ajuda no és una cosa que es puga obtindre d’un dia per a un altre. Pots pensar, si vols, que, d’ací a un quant temps, tu i la teua família pugueu continuar confiant en els vostres comerços del barri.

2. Compres més econòmiques

Quan vas a comprar a una gran superfície o ho fas per Internet, és possible acabar adquirint béns i productes que no tenies apuntats en la llista de la compra. Això, en la factura final, significa compres per un preu superior al que tenies planejat per al teu pressupost familiar.

3. Atenció personalitzada

A ningú se li escapa que, a més, l’atenció que ofereixen els comerços i els autònoms del barri és molt més personalitzada. El temps que fa que compartiu el dia a dia comporta que hi haja més confiança i que us conegueu més. Aquesta informació és utilitzada pels empresaris per a oferir productes i serveis enfocats als vostres interessos i necessitats reals.

4. Faena, faena i faena

Comprar als comerços de la vostra ciutat i encarregar faenes a treballadors per compte propi és la manera més efectiva que hi ha per a impulsar l’ocupació a la regió. Els comerços i els autònoms són veritables generadors d’ocupació.

5. Sostenibles i digitals

El fet que vages a comprar als comerços del barri significa, a més, que evites haver d’utilitzar el vehicle particular o un altre transport. Gestos senzills que ajuden a lluitar contra la contaminació i afavoreixen la protecció del medi ambient. A més, els nostres comerços són cada dia més digitals i es preparen per donar solucions digitals als clients. D’aquesta manera, els comerços locals ja ofereixen la possibilitat de comprar en línia o, fins i tot, d’enviar missatges per telèfon, per WhatsApp o per correu electrònic.

Mesures disponibles en Caixa Popular per a autònoms i comerços

En Caixa Popular facilitem al nostre teixit empresarial una línia de finançament per a fer front a la falta d’ingressos i crèdits, i també per a poder anticipar subvencions i ajudes públiques.

El finançament disponible per als comerços i els autònoms de Caixa Popular ascendeix a 12 milions d’euros en préstecs preassignats, un capital designat a lluitar contra les conseqüències de la COVID-19 en els negocis.

Si vols més informació sobre les ajudes i el finançament disponible per al teu negoci, localitza l’oficina de Caixa Popular més pròxima i explica’ns la situació, perquè puguem oferir-te una solució a mida teua.

Deixeu un comentari

X