• Consejos para evitar ciberataques

Com pots véncer els ciberdelinqüents: amb contrasenyes segures

2021-01-26T13:27:01+01:00 26 de gener de 2021|Entorn digital|

La seguretat hauria de ser la prioritat número u quan naveguem per Internet. Una de les mesures més fàcils que podem dur a terme és implantar contrasenyes difícils d’esbrinar, però que nosaltres mateixos puguem recordar amb facilitat.

D’aquesta manera, aconseguirem combatre els ciberdelictes, que estan en alça durant la pandèmia del coronavirus. Aquestes directrius de Google t’ajudaran a aconseguir-ho, amb una sèrie de trucs, com posar contrasenyes de dotze caràcters, que combinen xifres i símbols, utilitzar claus diferents per a cada pàgina i gestionar-les totes en una mateixa eina per no haver de preocupar-nos-en.

A continuació et donarem bones raons per a protegir la teua seguretat en Internet, parant atenció a les contrasenyes que poses per no caure víctima de ciberdelictes com la pesca o el falsejament d’identitat.

 

 

Aplicacions com 1Password, LastPass o Bitward et permeten generar claus, implementar proteccions antirobatori amb esborrament remot i rebre alertes de seguretat. A més, també habiliten una opció especial perquè pugues identificar-te en una pàgina web amb un navegador propi i amb el doble factor d’autenticitat.

En què consisteix aquest mètode? Quan l’actives, a més de la primera contrasenya, cal indicar un codi o un SMS específic que hages rebut en els teus dispositius perquè la teua identitat quede verificada. D’aquesta manera, i amb una mica de prevenció mentre navegues, gaudiràs de molta seguretat en Internet.

 

Deixeu un comentari

X