• pla de pensions Caixa Popular

Com i quan començar amb un pla de pensions.

2018-05-30T06:58:47+02:00 13 de juny de 2018|Els teus diners|

Saber si tindrem una bona o mala jubilació és un assumpte que ens porta de cap a molta gent. Tal com estan les coses, obtenir un bon pla de pensions resulta essencial, així que serà millor que encertem amb l’elecció d’aquest producte.

En Caixa Popular volem ajudar-te. Per a açò et donem algunes pistes sobre quin és el pla més encertat per a tu.

Els nostres amics o familiars poden donar-nos consells sobre els seus plans de pensions, però sempre hi han alguns factors personals que seran de vital importància per a triar el més adequat per a cada u. D’entre aquests factors, l’edat és un dels més determinants.

Un perfil, un pla.

Perquè no totes les persones som iguals, tampoc necessitem plans de pensions iguals. En conseqüència, si es comença a estalviar des de jove, el millor és apostar per un pla més agressiu. Per contra, si estem més prop de la jubilació, el millor serà decantar-se per un producte més conservador.

A més de l’edat, també és important tenir en compte el perfil de risc. Per a dir-ho d’una altra forma, es pot optar per inversions amb major o menor risc, tenint en compte que, a major risc, major possibilitat de benefici.

Finalment recordar que mai és prompte per a començar a estalviar, ja que com més prompte millor es comence amb el pla de pensions, serà molt més suportable i rendible.

Deixeu un comentari

X