• Consejos para iniciar una start-up

Consells per a engegar una empresa emergent

2020-04-21T10:25:16+02:00 21 d'abril de 2020|Empren|

Hui volem compartir amb tu una sèrie de consells per a engegar amb èxit una start-up o empresa emergent. Actualment, l’emprenedoria és una opció professional en auge, que proporciona una gran satisfacció quan tot va bé. No obstant això, com ja deus saber, el camí no és fàcil i gairebé tots els emprenedors cometen els mateixos errors. Conéixer-los, t’ajudarà a evitar-los.

No dedicar-hi prou temps a planificar és un dels errors principals. És important elaborar un pla de negoci i un pla financer que et permeten tindre un coneixement ben ampli del mercat en què vols operar, de tu mateix i de la teua situació davant dels teus competidors. Fer-ne una anàlisi DAFO, és a dir, detectar febleses, amenaces, fortaleses i oportunitats és sempre un bon començament.

Per a emprendre amb més garanties, sobretot, quan vols posar en marxa una empresa emergent, segueix les recomanacions que et deixem a continuació:

Infografía sobre cómo iniciar una start-up

Si t’animes a fer el pas i necessites assessorament, posa’t en contacte amb nosaltres i t’hi informarem encantats. En Caixa Popular posem a la disposició dels nostres clients serveis a mida amb què facilitem l’emprenedoria.

Deixeu un comentari

X