Consells per a evitar la clonació de targetes en els pagaments en línia

2020-01-10T11:52:10+01:00 11 de setembre de 2019|Al teu costat|

Sabies que hi ha centenars de pàgines web infectades amb un programari maliciós l’objectiu del qual és la clonació de targetes? Encara que tots podem ser víctimes d’un delicte d’aquestes característiques, amb les recomanacions següents serà més difícil.

El robatori de dades de les nostres targetes de crèdit o dèbit es coneix com a skimming. Pot ocórrer tant de manera física –en establiments o caixers automàtics–, com en l’entorn en línia. Hui, ens centrarem en la manera de mantindre les nostres dades fora de perill en les compres que fem en Internet.

 

Una de les recomanacions principals per a evitar ser víctimes d’un delicte de skimming és que únicament introduïm les dades de les nostres targetes en pàgines web segures. Són pàgines que tots podem identificar fàcilment, perquè comencen per https:// i no per http:// i, a més, tenen el símbol d’un cadenat.

Un altre consell per a evitar la clonació de targetes és utilitzar targetes de prepagament. En el nostre cas, posem a la teua disposició la nostra Targeta Virtual, amb la qual podràs fer totes les teues compres en Internet de la manera més segura possible.

Deixeu un comentari

X