CELEBRA ELS SOPARS DE NADAL RESPONSABLEMENT AMB AQUESTS CONSELLS

2022-01-04T13:28:40+01:00 22 de desembre de 2021|social|

Per Nadal passat comentàvem els consells per a celebrar Nadal durant la pandèmia, ja que el 2020 no va ser possible reunir-se a causa de les nombroses restriccions que van afectar la mobilitat, l’aforament i l’horari d’eixir. Enguany, animats per la notícia que Espanya supera el 80% de població vacunada, nombroses persones volen compensar aquesta pèrdua. No obstant això, encara que la situació ha millorat, no hem d’oblidar que la incidència per la Covid-19 és encara una realitat i que són aquestes les dates més espinoses pel gran risc de brot en dinars i sopars. Per aquest motiu, perquè pugues celebrar sense res a lamentar, et proposem una sèrie de mesures per a gaudir d’un sopar de Nadal lliure de Covid-19.

Potser planejaves una reunió d’antics alumnes, de col·legues o de família extensa, però aquest 2021 la cosa més prudent és reduir el nombre de persones assistents al dinar, i assegurar a més que els comensals no presenten símptomes i que s’han fet un test recentment. La nostra recomanació seria reorganitzar l’agenda social perquè els grups amb què et reunisques siguen inferiors a 10 persones, sempre podeu quedar a passejar en un altre moment, potser per veure les llums amb un café calentet a la mà! Durant el dinar, és vital ventilar l’habitació i no oblidar-se de la màscara, perquè en entorns relaxats tendim a deixar-la de banda.

Gaudeix d’unes festes responsables i no t’oblides de fer costat al comerç local, perquè aquest Nadal toca quedar-se en la localitat i gaudir d’allò que tenim tan a prop, però que a vegades no valorem. Bones festes!

 

 

Deixeu un comentari

X