Controla els comptes de la teua associació amb el servei ‘Mis Finanzas’

2021-08-18T14:36:56+02:00 1 de setembre de 2021|Els teus diners|

El servei Mis Finanzas ofereix una visió global i senzilla sobre el comportament financer de les associacions, a través de gràfiques i informació sobre els ingressos i les despeses.

Pots accedir-hi des de la banca digital Ruralvía des del web o l’aplicació mòbil. Es tracta d’un servei totalment gratuït per a totes les associacions clientes.

Analitzar els moviments i l’estat dels comptes de la teua associació, consultar els ingressos de quotes i subvencions o controlar les últimes despeses són alguns dels avantatges que ofereix per al control de les finances.

A més, pot resultar molt útil en el cas dels tresorers, ja que proporciona informació detallada per a traslladar-la a les juntes. Informació que es pot consultar en qualsevol moment per obtindre l’estat actualitzat dels comptes.

També és important el seu ús davant del dels diners en efectiu per a tindre més control i evitar el risc que suposa guardar-los o haver de portar-los a l’oficina.

En la infografia següent et mostrem un exemple de la informació que pot proporcionar el servei Mis Finanzas d’una manera molt visual i intuïtiva.

Deixeu un comentari

X