Operació “Esperança del Mediterrani”

2018-07-27T11:36:33+02:00 19 de juliol de 2018|Al teu costat, Deixant empremta|

Participació, coordinació, compromís i sobretot, molta Humanitat.

Són paraules que resumixen l’actuació de Creu Roja Espanyola amb motiu de l’Operació “Esperança del Mediterrani” per a donar suport a les persones migrants rescatades pel vaixell Aquarius i que van arribar al Port de València el 17 de juny.

La trajectòria que acumula Creu Roja Espanyola en punts com Almeria, Cadis, Màlaga, Motril o Canàries fa possible que ja existisquen recursos d’emergència especialitzats en l’atenció a persones nouvingudes a les nostres costes, coordinats amb el Govern d’Espanya. València va ser escenari d’un dispositiu singular, ja que no és un punt habitual de recepció d’embarcacions amb persones migrants a bord i a més, un grup format amb 630 persones extremadament vulnerables amb diferents situacions i necessitats.

Creu Roja Espanyola ha treballat intensament en aquesta Operació excepcional, en la qual ha destacat el treball conjunt i coordinat amb totes les Administracions Públiques, destacant el Govern d’Espanya, Generalitat Valenciana i Ajuntament de València, entitats socials, societat civil i empreses.

Com a aliat estratègic amb l’organització humanitària, Caixa Popular ha acompanyat a cada moment als equips de Creu Roja, donant alè a la millor expressió de les persones: la Solidaritat i la Humanitat.

Gràcies a totes les persones i entitats que ho heu fet possible!

 

 

Escrit per Ana Gómez, Responsable de Comunicació de Creu Roja.

Deixeu un comentari

X