10 claus per a complir amb el teu objectiu d’estalvi en 2019

2019-01-03T10:02:30+01:00 2 de gener de 2019|Els teus diners|

Cada any, durant estes dates, et proposes millorar els teus hàbits financers, buscant augmentar els teus estalvis, perquè saps que podries estalviar més! Esta vegada comptaràs amb una sèrie de consells que t’ajudaran a aconseguir el teu objectiu.

Com has vist, reduir les teues despeses és més senzill del que t’havies imaginat. Amb xicotets canvis com compartir despeses amb amics o anar a fer la compra dels productes que hages escrit en una llista, abans d’anar, ja començaràs a notar com les teues despeses es van reduint mes a mes.

Si, a més, comptes amb l’ajuda d’alguna eina digital que t’informe, al moment, dels teus ingressos i de les teues despeses, et resultarà més senzill encara prendre decisions encertades.

Per a això, pots ajudar-te de recursos com Ruralvía Report que és una aplicació que facilita a tots els clients de Caixa Popular un informe detallat dels seus moviments econòmics.  El client pot trobar categoritzat cadascun dels seus ingressos i despeses, i tindrà clar, d’una primera ullada, quines categories s’estan portant el seu major esforç econòmic.

En Caixa Popular tractem d’acostar als nostres clients aquelles eines digitals que puguen ajudar-los a prendre decisions amb major seguretat. Per això, estem convençuts que Ruralvía Report  serà molt útil per a aquelles persones que s’hagen proposat millorar els seus estalvis en 2019.

 

Deixeu un comentari

X