• aplicacions mòbils eco i sostenible

El món agrícola i el repte de la revolució digital

2020-12-02T09:02:32+01:00 2 de desembre de 2020|Entorn digital|

La digitalització ha sigut un dels reptes més importants per a l’agricultura en els últims temps. La quantitat de dispositius que han permés monitorar l’activitat i de màquines que han sorgit han permés produir fruites i hortalisses de tota mena que aconsegueixen respectar el medi ambient.

A això s’han unit altres mesures, com els drons, que sobrevolen els camps, la intel·ligència artificial, que ha permés anticipar el comportament dels cultius, i els sofisticats sistemes de navegació enfocats a la producció en massa. Els agricultors estan cada vegada més ben formats, igual que els ramaders, que han trobat noves maneres de dur a terme la cria de conills o cunicultura.

Ara veurem com funciona l’horta digital del futur, que a través de la digitalització ha aconseguit crear un model de treball dirigit a l’eficàcia i l’eficiència en el moment de la producció.

 

 

El procés de digitalització és inevitable per a les empreses, que han de destinar cada vegada més recursos a formació i a tècniques que faciliten la seua tasca. Els reptes continuen sent difícils, com la incorporació de les noves tecnologies, però a poc a poc han anat trobant solucions a la seua situació.

Caixa Popular ofereix Projecta Empreses a les empreses, els autònoms i els emprenedors que vulguen buscar noves opcions de finançament per al seu negoci, la qual cosa els permet afrontar les tasques de la digitalització amb més solvència que mai. A més, en el nostre web comercial oferim més informació sobre productes i serveis financers destinats al món empresarial. Escriu-nos sense compromís o conta’ns què t’interessa!  És possible que des de Caixa Popular puguem facilitar-te assessorament a través dels nostres especialistes en Banca d’Empreses.

Deixeu un comentari

X