• Pagar con el móvil Caixa Popular

El pagament mòbil, una opció cada vegada més recurrent per als clients de Caixa Popular

2020-12-31T10:01:55+01:00 31 de desembre de 2020|Els teus diners, Entorn digital|

Eres usuari del pagament mòbil? En aquest cas, ja gaudeixes d’un mitjà de pagament que et permet comprar qualsevol producte en el teu establiment preferit de manera ràpida, còmoda i amb seguretat, sense necessitat de portar efectiu i amb l’alleujament de no haver d’emportar-te la cartera sempre que ixes de casa.

Els clients de Caixa Popular tenen l’avantatge de gaudir de serveis com Google Pay, Samsung Pay, Apple Pay i l’app Ruralvía pay, que s’adapten als dispositius que utilitzen per oferir-los una gran experiènciade pagament de manera gratuïta i mantenint un control complet de les seues finances.

Els usuaris que utilitzen el seu iPhone o el seu iWatch són els que més utilitzen la forma de pagament mòbil per a ells, Apple Pay. Concentren prop del 79% del total de pagament mòbil, gràcies a la seua efectivitat i a la seguretat que li proporcionen els sistemes biomètrics que venen incorporats en els mateixos dispositius d’Apple. Descobreix quant ha augmentat l’ús del pagament mòbil entre els nostres clients.

 

 

Els clients de Caixa Popular combinen la comoditat del pagament mòbil amb la seua eina financera favorita de Ruralvía: Les meues finances. Això els permet controlar tots i cadascun dels seus moviments, rebuts i operacions per prendre decisions conscients sobre els seus propis pressupostos. A més, poden comprovar els seus ingressos i despeses en gràfics que els ensenyen com poden començar a planificar els seus objectius d’estalvi a llarg termini.

És possible que encara no estigues utilitzant Ruralvía mòbil, la banca en línia de Caixa Popular, així que ho hem preparat tot perquè pugues fer-ho al moment. Descarrega-la en les botigues oficials de Google Play i Apple Store de manera gratuïta i comença a gaudir de totes les operacions que t’ofereix, des de les transferències fins a la càrrega i recàrrega de la targeta virtual amb què pots fer les teues compres de Nadal.

T’agrada la idea del pagament mòbil? Si vols un mètode de pagament que et permet controlar la despesa de les teues targetes i fer totes les teues compres de manera immediata, segura i còmoda, només has de descarregar-te l’app Ruralvía pay, en les botigues oficials de Google Play i Apple Store, també de manera gratuïta, per començar a fer pagaments en comerços o entre amics, a través de Bizum.

 

Deixeu un comentari

X